Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Sport,-elite-og-event

Sport, elite og event

På Hjalleseskolen er der plads til dig, der har store ambitioner inden for din sport, og som samtidig ønsker at udvikle dig personligt – både sportsligt, fagligt og socialt.

 

Når du stempler ind til et år på Hjalleseskolen, stempler du samtidig ind til et år, hvor vi skaber hele mennesker, klædt på til at møde livet med de mange muligheder og udfordringer, det byder på.

Det er dog ikke nok, at du er god sportsligt, du skal også evne at tage del i de sociale aktiviteter.

Således tager vi i starten af skoleåret på en fire dages ryste-sammen-tur  til Rønbjerg Feriecenter, hvor vi skal lave en masse spændende ting og ikke mindst lære hinanden at kende.

 

Du kan være almindelig sportsudøver i en klub/forening, men du kan også dyrke idræt på højt niveau. Under alle omstændigheder forventer vi, at du brænder for fysisk aktivitet og træning.

Selv om idrætten har vores absolutte fokus, arbejder vi meget målrettet i de boglige fag, således du er parat til at afslutte skoleåret med et godt resultat.

 

Du bliver en del af et engageret og motiveret fællesskab med mange andre unge. Nok er du i en stamklasse, men du vil også opleve aktiviteter på tværs af klasserne.

Vi tilbyder dig et spændende skoleår, hvor du som elev i 10. klasse får dyrket din 

passion for sport og bliver godt klædt på til din fortsatte ungdomsuddannelse.

Vi kræver, at du kommer med godt humør, har en positiv indstilling og udviser et personligt engagement - både fagligt og socialt.

 

Vi praktiserer gensidig respekt  og har i mange år gjort os værdifulde erfaringer med at træne samt undervise elever i 10. klasse.Hvis du optages som elev i 10. klasse på Hjalleseskolen, bliver du og dine forældre inviteret til et fælles informationsmøde i august. Her vil I blive præsenteret for forventninger, retningslinjer, praktiske informationer samt møde en del af de lærere, der arbejder i Team 10.

 

Hvis du har spørgsmål til 10. klasse er du velkommen til at ringe til skolens kontor på tlf. 63 75 05 00 eller skrive en mail til hjalleseskolen.buf@odense.dk

 

Der bliver afholdt informationsmøde om 10. klasse på Hjalleseskolen, onsdag den 20. januar 2021 fra kl. 17.00 - 18.30. Grundet Coronasituationen ved vi pt. ikke om mødet holdes fysisk på Hjalleseskolen eller online. Hold derfor øje med siden her.

Der bliver ligeledes afholdt informationsmøde om 10. klasse på Niels Bohrs Allé 210, sammen med andre 10. klassestilbud ved UngOdense. Mødet bliver afholdt torsdag den 7. januar 2021. Gæster til denne infoaften skal tilmelde sig via UngOdenses hjemmeside www.ungodense.dk

 

Hold også øje med hjemmesiden for evt. ændringer.

Vi glæder os til at byde netop DIG velkommen.

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.

Kontakt

Michael Lindstrøm

Souschef

Hjalleseskolen

Tlf: 30600684

Mail: mclrm@odense.dkSenest opdateret 01.02.2021 15:27 af BOPRO

Apricore logo