Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Demokratidag

Demokratidagen  

 

Hvordan kan du bruge din demokratiske stemme til at skabe grøn forandring? 

Hvordan får man medinflydelse på sin egen hverdag i skolen? 

Hvordan kan man skabe forandring gennem instagram, og blogs? 

 

Dette er nogen af de spørgsmål, som I kan få svar på, når der hvert år afholdes Demokratidagen for ca. 500 elever i 8. klasse fra Odense Nord.

 

På dagen får I mulighed for at deltage i spændende workshops omkring demokratiet, og I lærer om de forskellige måder,at involvere sig og blive hørt på, udover den traditionelle politiske debat.  

I bliver inddraget i de forskellige workshops med temaer i alt fra rap, seksualitet, politik og rettigheder til grøn energi. Alle har de den demokratiske process og medbestemmelse som hovedfokus.   

 

Det er en sjov og lærerig dag, hvor I selv får indflydelse på, hvad I finder spændende, og hvad I gerne vil høre mere om.  

 

 

Næste Demokratidag er i foråret 2021.

Se programmet for Demokratidag 2019 her

Hvad er demokrati og hvorfor skal vi sige vores mening?

Se filmen om demokrati og bliv inspireret til, hvorfor det er vigtigt, at du kan sige din mening, og hvordan du kan gøre det.
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

KONTAKT

Damir Balalic

Tlf. 40 27 30 32

Mail: dab@odense.dk

 

ADRESSE

Risingvej 118

5240 Odense NØ.

Find vej 

 

 

 Senest opdateret 17.11.2020 11:55 af

Apricore logo