Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
 

Velkommen til Ungdomscenter Syd

Ungdomscenter Syd er dit og dine venners mødested. I kan mødes på tværs af byen, opbygge nye venskaber, udfører spændende projekter, deltage i forskellige aktiviteter og i fællesskab være med til at forme, hvordan ungdomscenteret skal fungere til dagligt.

 

Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et inkluderende ungemiljø, hvor alle er velkomne og har indflydelse på ungdomscentrets aktiviteter. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på en stor del af de tilbud, som ungdomscenteret tilbyder. Du kan altså være med til at skabe spændende fritidsaktiviteter og events for dig og andre, gennem dine egne projekter og ideer.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

I ungdomscenter Hjallese har vi fokus på unges egne projekter og demokratisk dannelse. Vi afholder debataftener med temaer, som du selv er med til at bestemme. Du har fx mulighed for at deltage i følgende aktiviteter:

 • Fitness
 • E-sport - League of Legends for både begyndere og øvede, med turneringsdeltagelse
 • Musik
 • Kreative aktiviteter -  fx kunst på Kunststationen. 
 • Madlavning - og muligheden for at spise med.
 • Spil - Gaming både brætspil, computer og et månedlig rollespils session med Dungeons & Dragons.

Derudover vil der blive arrangeret ture ud af huset til forskellige arrangementer og events. Disse vil som reglen blive slået op længere nede på siden med tilmeldingsinfo. Fx:

 • Hyttetur 
 • Musik- og Dansefestival
 • Tivoli Friheden
 • Indendørs fodboldturnering i Lemvig
 • Tivoli København
 • Musikfestivalen Vilde Vulkaner

Vi har også en række ferieaktiviteter i de store skoleferier. Mange af vores aktiviteter kræver tilmelding, og nogen kræver brugerbetaling. 

 

 

Hyg dig med dine venner og mød nye kammerater i Ungecaféen

I alle ungdomscentre er der en ungecafé. Her kan du hænge ud, spille spil, hjælpe til med at drive caféen eller møde vores fritidsvejledere – der ved alt om børn og unges fritidsliv. Det er samtidig stedet, hvor du kan møde andre unge på tværs af byen og opbygge nye venskaber, udføre spændende projekter og i fællesskab være med til at ’forme’ ungdomscentret.

 

Vælg ungdomscenter efter interesse

Du bestemmer selv hvilke ungdomscentre, du har lyst til at besøge - og du er mere end velkommen til at komme i flere forskellige ungdomscentre. Alle ungdomscentre udbyder noget forskelligt, så der skulle være mulighed for, at du kan finde et ungdomscenter med aktiviteter, der interesserer dig.

 

Emo_pyramide_color
 

UC Syd

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
 
Trold_color

Dungeons & Dragons Rollespilsgruppe

Rollespilsgruppen mødes en lørdag om måneden i UC Syd og spiller Dungeons & Dragons med Brian Nykjær som Dungeon Master. Du kan kontakte os på uc-hjallese@appsodense.dk hvis du er interesseret i at deltage på holdet.

 

UC Syd - tilmelding til hold og særlige aktiviteter

Vilde Vulkaner 2021
 

Kontakt Ungdomscenter Syd

Emo_quest_noback_color

 

Daglig leder:

Nazim Gürkan

Telefon: 24856285

E-mail: nazg@odense.dk 

 

Afdelingsleder:

Nina F. Øhlenschlæger

Telefon: 29 63 10 26

 

ADRESSE TIL UNGDOMSCENTER SYD:

Solbærvej 5

5260 Odense S

Telefon: 24 62 90 53

email: uc-hjallese@appsodense.dk

Find vej

 

ÅBNINGSTIDER I UNGDOMSCENTER SYD:

Mandag 14.00 - 21.30
Tirsdag 14.00 - 17.00
Onsdag 14.00 - 21.30
Torsdag 14.00 - 21.30
Fredag 12.30 - 16.30

 

Derudover vil vi med jævne mellemrum afholde arrangementer, events og udflugter i weekenderne. Hold øje med denne hjemmeside, og opslag i ungdomscentret. Du kan også følge os på facebook

 

 

 

 Senest opdateret 15.04.2021 10:55 af MBG

Apricore logo