Style10

Design, skønhed, hår og medier

Du interesserer dig for design, og du følger med i den verden, som er med til at danne mode, stil, hår og makeup. Du går op i skønhed og hår, og du er vild med at gøre en forskel for andre mennesker.

 

Du har lyst til at arbejde med de forskellige medier og udvikle din viden om dem. Du har lyst til at arbejde både med hænderne og på computere i hverdagen.

 

Du er interesseret i vores forskellige kreative valgfag, med spændende stylist opgaver omkring frisør og kosmetiker, eller måske er design, foto og video lige noget for dig? Du kommer til at arbejde med design- og innovative metoder til at udvikle dine ideer med.

 

Det gør du sammen med en masse andre unge på vores uddannelser. Lyder det godt, så er vi parat med et afvekslende skoleår til lige netop dig.

 

10. klasses fag

Samarbejdet mellem UngOdense og Syddansk Erhvervsskole, giver dig mulighed for at kombinere din interesse for design, skønhed, hår og medier, med de obligatoriske fag i 10. klasse. Du får dansk, engelsk og matematik på 10. klasseniveau og afslutter året med 10. klasses prøve i disse fag. Samtidig gennemfører du grundforløb 1 på erhvervsskolen. Altså 2 papirer på en gang. Efter skoleåret søger du videre, på lige fod med alle andre 10. klasser. Alt dette hjælper vi dig med at finde ud af.

 

Grundforløb 1

Vores forløb vil lære dig en masse om kulturen på arbejdspladser, om sikkerhed, samfund og sundhed, planlægning og metoder, dokumentation m.m. Det meste vil være indarbejdet i nogle temaer og projekter, du skal løse i forskellige samarbejdsopgaver på klassen og sammen med andre på skolen. Du får samtidig dansk på c niveau.

 

Valgfag

Valgfag er obligatorisk og der er mange: fitness, foto/video, stylist frisør, stylist kosmetiker, tegning, klar dig selv og andre. De tilpasses løbende.

 

Undervisningsmiljø

Vi holder til på Syddansk Erhvervsskole, Munkebjergvej 130 - blandt mange andre unge i gang med deres ungdomsuddannelser på både erhvervsskolen og gymnasiet.

Du vil få et godt indtryk af elevmiljøet, og vi besøger de forskellige uddannelser. Vi kører meget fælles med den anden 10. klasse, DIGITAL10.

 

Vi glæder os til at se dig.

Informationsaftener om studieretningen Style10

Fælles informationsaften (afholdes digitalt) om alle 10. klasses tilbud i Odense Kommune:

13-01-2022 fra kl. 17 på info.ungodense.dk

 

Lokal informationsaften om studieretningen Style10: 

10-02-2022 kl. 19 på Munkebjergvej 130, 5230 Odense M

 

 

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Kontakt

Syddansk Erhvervsskole

Munkebjergvej 130, 5230 Odense M

 

Kontaktperson på SDE:

Jesper Iversen, ji@sde.dk

 

UUO vejleder:

Mia Lindhardt, 30 33 41 84, miavl@odense.dk

 

Områdeleder:

Jørgen Ettrup Nielsen, 40 45 55 17, joen@odense.dkSenest opdateret 13.01.2022 12:10 af MUSCH

Apricore logo