Style10

Skønhed, hår og medier

Elsker du skønne ting, og følger du med i den verden, som er med til at danne mode, trends, stil, hår og makeup? Er du vild med at gøre en forskel for andre, og følger du med i mange sociale medier for at se det allernyeste.

Informationsvideo

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

Du interesserer dig for skønhed, mode og hår. Du har lyst til at arbejde med forskellige medier, og har lyst til at arbejde både med hænderne og på computere i hverdagen. Du er interesseret i vores forskellige kreative valgfag, med spændende stylist opgaver omkring frisør og kosmetiker, eller måske er foto og video, eller fitness lige noget for dig? Det gør du sammen med en masse andre unge på vores uddannelser. Lyder det godt, så er vi parat med et afvekslende skoleår til lige netop dig.

 

10. klasses fag

Samarbejdet mellem UngOdense og Syddansk Erhvervsskole, giver dig mulighed for at kombinere din interesse skønhed, hår og medier, med de obligatoriske fag i 10. klasse.

Du får dansk, engelsk og matematik på 10. klasseniveau og afslutter året med 10. klasses prøve i disse fag. Samtidig gennemfører du grundforløb 1 på erhvervsskolen.

Altså 2 papirer på en gang. Efter skoleåret kan du søge videre, på lige fod med alle andre 10. klasser. Hvis du vælger at fortsætte i en erhvervsuddannelse afkortes dit forløb med et halvt år. Alt dette hjælper vi dig med at finde ud af.

 

Grundforløb 1

Vores forløb vil lære dig en masse om kulturen på arbejdspladser, om sikkerhed, samfund og sundhed, planlægning og metoder, dokumentation m.m. Det meste vil være indarbejdet i nogle temaer og projekter, du skal løse i forskellige samarbejdsopgaver på klassen og sammen med andre på skolen. Du får samtidig dansk på c niveau.

 

Valgfag

Valgfagene er obligatorisk og der er mange: fitness, programmering, foto/video, stylist frisør, stylist kosmetiker, tegning, klar dig selv og andre. Derudover kan du vælge engelsk C og samfundsfag C. Vi tilpasser løbende vores tilbud.

 

Undervisningsmiljø

Vi holder til på SDE Campus M Munkebjergvej 130 - blandt mange andre unge i gang med deres ungdomsuddannelser på både erhvervsskolen og gymnasiet. Du vil få et godt indtryk af elev miljøet, og vi besøger de forskellige uddannelser. Vi kører meget fælles med den anden 10. klasse, DIGITAL10.

 

Vi glæder os til at se dig.

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Kontakt

Syddansk Erhvervsskole

Munkebjergvej 130, 5230 Odense M

 

Kontaktperson på SDE:

Jesper Iversen, ji@sde.dk

 

UUO vejleder:

Mia Lindhardt, 30334184, miavl@odense.dk

 

Områdeleder:

Jørgen Ettrup Nielsen, 40 45 55 17, joen@odense.dkSenest opdateret 15.06.2021 12:24 af MUSCH

Apricore logo