Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

MILIFE

UngOdense tilbyder MILIFE udviklingsforløb til klasse og grupper af unge fra 5. klassetrin. MILIFE er en pædagogisk metode, hvor man arbejder med den enkelte unges personlige udvikling og rolle i de fællesskaber han/hun indgår i.

MILIFE udvikler den enkelte, giver de unge et fælles sprog og styrker sammenholdet i klassen eller gruppen.

 

MILIFE sætter fokus på de unges selvindsigt, kropssprog, kommunikation og relationer til hinanden. Målet er, at få unge til at forholde sig til egen rolle i fællesskabet samt at fremme de unges daglige triv­sel med hinanden.

 

UngOdenses MILIFE instruktører er uddannet i at arbejde pædagogisk med unges personlige selvindsigt som skal danne grundlag for at skabe stærke og rummelige fællesskaber.

 

I et samarbejde mellem lærere og MILIFE-instruktører tilrettelægges kortere og længere forløb. Et MILIFE-forløb foregår ofte i det lokale ungdomscenter - men kan også afvikles på en skole. Forløb kan have forskellig længde og strækker sig fra 2 timer til længere forløb over flere gange.  

 

MILIFE er bl.a. brug i vores tilbud til 6. klasserne i projekt Stærke Fællesskaber For Alle

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

KONTAKT

 

Områdeleder i Nord:

Lene Vahl-Møller

Mobil: 40 33 18 63

Mail: lva@odense.dk

 

Afdelingsleder i Vest:

Connie Winther

Telefon: 29 46 43 72

E-mail: cwp@odense.dk

 

Afdelingsleder i Syd:

Nina F. Øhlenschlæger

Telefon: 29 63 10 26

E-mail: nf@odense.dk

 Senest opdateret 24.11.2020 09:35 af

Apricore logo