The Arts

Vil du opdage, udfordre eller udvikle de kreative sider af dig selv gennem musik, kunst og performance - både hver for sig og gennem fælles events og projektforløb? I så fald bør du vælge The Arts på Camp 10.

 

Du vælger, om du vil have dit primære fokus på billedkunst & design eller på musik. Performance vil indgå som et ekstra fokus tilpasset skoleårets temaer og jeres interesser. Indenfor dit hovedområde vil du lære grundlæggende færdigheder og få mulighed for at eksperimentere med dine egne projekter og din personlige stil. Derudover vil du vil få tips og tricks til at arbejde med kreativ projektstyring i praksis.

 

The Arts er for alle med interesse for det kreative - uanset om man er øvet eller begynder. Bare du har lysten og nysgerrigheden!

 

Musik: 

Du har mulighed for at prøve kræfter med soloundervisning, samspil, musikforståelse, kor og sang, elektronisk musik og musikproduktion i eget studie. Valgfaget er forberedende til musikalske ungdomsuddannelser som f.eks. Flow eller musiklinjer på gymnasiet. Koncerter og mulige turnéer vil være en del af skoleåret, i et samarbejde med UngOdenses fritidsundervisning.

Performance vil indgå som et element på studieretningen. Du lærer grundlæggende færdigheder indenfor drama, monolog/oplæsning, teatersport, sang og dans. Vi vil samarbejde med de andre kreative miljøer i UngOdense. I samarbejde med musicalen vil der være en optagelsesprøve. 

Omfanget af performance-undervisning vil afhænge af antallet af elever med interesse for performance. 

 

 

Kunst og design:

Som elev lærer du grundlæggende færdigheder indenfor kunst og design gennem f.eks. tegning, billedbehandling, maleri, print, skulptur m.m.

Undervisningen vil også omfatte kunstforståelse og kunstens historie, hvor vi skal undersøge kunstens udvikling, og lære om, hvorfor den hele tiden er i bevægelse, og fortæller om vores samfund.

Vi vil besøge kunstnere, gallerier og udstillinger, som en del af undervisningen. Der vil også blive muligheder for at deltage i egne og offentlige udstillinger som f.eks. Young Artist - de unges forårsudstilling.

 

 

Fælles aktivitetsmulighed:

Der vil blive mulighed for at arbejde med en årsopgave i løbet af skoleåret. Det vil være et samarbejde på tværs af fagene, hvor du kan lave et event selv eller lave et bidrag til et større arrangement i UngOdense f.eks. Havnekulturfestival) Festivaler: Spot On - Spoken Word - Aalborg - Young Artists - Love Elektronik - HCA festival - Havnekultur - Ungdomsskolens musical - Åben scene (Ungdomshuset og Spillestedet) m.m.

 

Informationsaftener om studieretningen The Arts

Fælles informationsaften om alle 10. klasses tilbud i Odense Kommune:

13-01-2022 kl. 17 på Niels Bohrs Allé 210, 5220 Odense SØ

 

Lokal informationsaften om studieretningen The Arts:

26-01-2022 kl. 17 på Nørregade 60, 5000 Odense C

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene.

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

 

Tysk

Fysik

Spansk* 

Studietræningsforløb

 

*Der afholdes intern prøve i spansk og der gives standpunktskarakter, men faget indgår ikke i karaktergennemsnittet

 

Eksempler på valgfag

  • Outdoor & Adventure
  • Madlavning
  • Dans
  • MiLife

KONTAKT

Leder:

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

ADRESSE

Camp 10

Ungdomshuset, Nørregade 60

5000 Odense C

 

VEJLEDNING

UUO vejledere

Anette Jørgensen

Mobil:  24 88 56 61

Mail: ajoeg@odense.dk

 

 

 Senest opdateret 10.11.2021 10:49 af MATMJ

Apricore logo