Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Thearts

The Arts

Vil du opdage, udfordre eller udvikle de kreative sider af dig selv gennem musik, kunst og performance - både hver for sig og gennem fælles events og projektforløb? I så fald bør du vælge The Arts på Camp 10.

Som elev lærer du grundlæggende færdigheder inden for dit hovedfag 'musik & performance' eller 'kunst & design' - og du vil få indblik i projektstyring i form af konkrete fælles events.

The Arts er for alle med interesse for det kreative - uanset om man er øvet eller begynder. Bare du har lysten og nysgerrigheden!

 

Musik: 

Du har mulighed for at prøve kræfter med soloundervisning, samspil, musikforståelse, kor og sang, elektronisk musik og musikproduktion i eget studie. Valgfaget er forberedende til musikalske ungdomsuddannelser som f.eks. Flow eller musiklinjer på gymnasiet. Koncerter og mulige turnéer vil være en del af skoleåret, i et samarbejde med UngOdenses fritidsundervisning.

Performance vil indgå som et element på studieretningen. Du lærer grundlæggende færdigheder indenfor drama, monolog/oplæsning, teatersport, sang og dans. Vi vil samarbejde med de andre kreative miljøer i UngOdense. I samarbejde med musicalen vil der være en optagelsesprøve. 

Omfanget af performance-undervisning vil afhænge af antallet af elever med interesse for performance. 

 

 

Kunst og design:

Som elev lærer du grundlæggende færdigheder indenfor kunst og design gennem f.eks. tegning, billedbehandling, maleri, print, skulptur m.m.

Undervisningen vil også omfatte kunstforståelse og kunstens historie, hvor vi skal undersøge kunstens udvikling, og lære om, hvorfor den hele tiden er i bevægelse, og fortæller om vores samfund.

Vi vil besøge kunstnere, gallerier og udstillinger, som en del af undervisningen. Der vil også blive muligheder for at deltage i egne og offentlige udstillinger som f.eks. Young Artist - de unges forårsudstilling.

 

 

Fælles aktivitetsmulighed:

Der vil blive mulighed for at arbejde med en årsopgave i løbet af skoleåret. Det vil være et samarbejde på tværs af fagene, hvor du kan lave et event selv eller lave et bidrag til et større arrangement i UngOdense f.eks. Havnekulturfestival) Festivaler: Spot On - Spoken Word - Aalborg - Young Artists - Love Elektronik - HCA festival - Havnekultur - Ungdomsskolens musical - Åben scene (Ungdomshuset og Spillestedet) m.m.

 

 

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

 

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene.

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

 

Tysk

Fysik

Spansk* 

Studietræningsforløb

 

*Der afholdes intern prøve i spansk og der gives standpunktskarakter, men faget indgår ikke i karaktergennemsnittet

 

Eksempler på valgfag

  • Outdoor & Adventure
  • Madlavning
  • Dans
  • MiLife

KONTAKT

Leder:

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

ADRESSE

Camp 10

Ungdomshuset, Nørregade 60

5000 Odense C

 

VEJLEDNING

UUO vejledere

Anette Jørgensen

Mobil:  24 88 56 61

Mail: ajoeg@odense.dk

 

 

 Senest opdateret 01.02.2021 15:23 af BOPRO

Apricore logo