Thearts

The Arts

Vil du opdage, udfordre eller udvikle nogle andre kreative sider af dig selv gennem musik, kunst og performance, både hver for sig og gennem events og projektforløb? I så fald bør du vælge The Arts på Camp 10.

Som elev lærer du grundlæggende færdigheder inden for dit hovedfag dvs. musik/performance, kunst/design og du vil få indblik i projektstyring i form af Events.

 

Hovedfagene i The Arts: Musik/Performance - Kunst/design

Musik: 

Du har mulighed for at prøve kræfter med soloundervisning, samspil, musikforståelse, kor og sang, elektronisk musik og musikproduktion i eget studie. Valgfaget er forberedende til musikalske ungdomsuddannelser som f.eks. Flow eller musiklinjer på gymnasiet. 

Koncerter og mulige turnéer vil være en del af skoleåret, i et samarbejde med UngOdenses fritidsundervisning.

 

Kunst og design:

Som elev lærer du grundlæggende færdigheder indenfor kunst og design dvs. teknikker og tegning  gennem f.eks. billedbehandling, maleri, print, skulptur m.m.

Som elev vil du også have undervisning om kunstforståelse/historie, hvor vi skal snakke om kunstens udvikling, og hvordan den hele tiden er i bevægelse.  

 

Performance/drama:

Som elev lærer du grundlæggende færdigheder indenfor drama, monolog/oplæsning, teatersport, sang og dans, dog kan der i samarbejde med musicalen være en optagelsesprøve. 

 

Fælles aktivitetsmuligheder:

Årsopgave (et samarbejde på tværs af fagene, du kan lave et event selv eller bidrag til et større arrangement i UngOdense f.eks. Havnekulturfestival) Festivaler: Spot On - Spoken Word - Aalborg - Young Artists - Love Elektronik - HCA festival - Havnekultur - Ungdomsskolens musical - Åben scene (Ungdomshuset og Spillestedet) m.m.

 

 

 

Informationsaftenen

Der afholdes fælles informationsaften den 7. januar 2021 på Niels Bohrs Allé 210.

De nærmere detaljer om informationsaftenen bliver offentliggjort her på siden.

 
 

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene.

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

  • Tysk
  • Fysik
  • Lektiecafé
 

VALGFAG

  • Outdoor & Adventure
  • Madlavning
  • Nye sprog
  • MiLife
 

KONTAKT

Leder:

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

 

ADRESSE

10. Bellinge

Sædekildegårdvej 4B

5250 Odense SV

Find vej

 

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Jørgen Jensen

Mobil: 24 88 56 90

Mail: jojen@assens.dk

 Senest opdateret 24.11.2020 10:51 af MUSCH

Apricore logo