Musik, kunst og performance

STUDIERETNING // MUSIK, KUNST & PERFORMANCE

Vil du opdage, udfordre eller udvikle nogle andre kreative sider af dig selv igennem musik, kunst og performance, hver for sig og i gennem events og projektforløb? I så fald bør du vælge Musik, Kunst og Performance på 10. Bellinge.

 

Bybus fra Odense Banegård stopper lige ved 10. Bellinge.

Bor du i Odense Kommune og har mere end 9 km til skolen, så er buskort gratis. Læs mere her

 

 
 

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene 

På 10.Bellinge og 10Syd er der niveaudelte klasser, som tager afsæt i elevens faglige- og personlige forudsætninger. 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

På 10.Bellinge og 10Syd er der niveaudelte klasser, som tager afsæt i elevens faglige- og personlige forudsætninger.

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

På 10.Bellinge og 10Syd er der niveaudelte klasser, som tager afsæt i elevens faglige- og personlige forudsætninger.

 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

 

Tysk

I 10.klasse er tysk et tilbudsfag, som kan anbefales til størstedelen af eleverne. I undervisningen videreudvikles de faglige kompetencer fra 9. klasse, så du bliver god til at kommunikere på tysk både mundtligt og skriftligt. Du udvikler din sproglige bevidsthed gennem emner der berører din hverdag og styrker din kulturelle forståelse ved at udforske de tyske unges hverdag, samfund og verdensbillede. Forløbet afsluttes med mundtlig og skriftlig eksamen på niveau F.

 

Fysik

I fysik/kemi skal eleverne tilegne sig færdigheder og viden om grundlæggende fysiske og kemiske forhold i natur og teknologi.

Vi arbejder med forståelse af grundlæggende fysiske og kemiske begreber og sammenhænge anvendelse af fysik/kemi. Forløbet afsluttes med eksamen på niveau E.

 

VALGFAG

Musik

Du har mulighed for at prøve krafter med soloundervisning, samspil, musikforståelse, kor og sang, elektronisk musik og musikproduktion i eget studie. Valgfaget er forberedende til musikalske ungdomsuddannelser såsom Flow eller musiklinjer på gymnasiet. 

Koncerter og mulige turnéer vil være en del af skoleåret i et samarbejde med UngOdenses fritidsundervisning.

der vil også være mulighed for at deltage i forestillinger i samarbejde med teater, kunst og MOS. 

 

Kunst

Dette valgfag handler om kunst og kultur i samarbejde med menneske og samfund.

Du vil få et grundlæggende kendskab til tegne- og maleteknikker, det tredimensionelle udtryk (f.eks. skulptur), samt billedbehandling (photoshop). Du kan deltage i større udstillinger, f.eks. De Unges Forårsudstilling på Odense Rådhus og evt. i København. Du har også mulighed for at lave scenografi til forestillinger i samarbejde med musik og teater, eller lave udsmykningsopgaver, såsom graffiti.

  

Performance & event

Kunne du tænke dig at udarbejde (manusskrivning), opsætte og udføre musikteaterforestilling, Flashmobs og tværfaglige events (Performances - blanding af alle udtryksformer f.eks. lyrik, musik, kunst, dans m.m.)? Så vælg performance & event. 

 

Dans

Du introduceres for forskellige former for dans: jazzdans, funk, hiphop, streetdance mm. og kan lave din egen koreografi. Vi samarbejder med dygtig instruktør og koreograf fra Allingham Dance Team.

 

MILIFE

MILIFE er personlig og social kompetenceudvikling. Her lærer du alt det om dig selv og andre, som du ikke lærer i de andre fag, og du bliver derved bedre til at mestre livet.

MILIFE er et valgfag sammen med skolens anden studieretning.

 

 

Information

Her finder du information om tilmelding, opstartssamtale og kørsel.
 

Studietur: Tilmelding & beatling

Her finder du links til tilmelding og betaling og information om rejseforsikring.
 

KONTAKT

Leder:

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

 

ADRESSE

10. Bellinge

Sædekildegårdvej 4B

5250 Odense SV

Find vej

 

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Jørgen Jensen

Mobil: 24 88 56 90

Mail: jojen@assens.dk

 Senest opdateret 14.05.2020 11:53 af MBG

Apricore logo