Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
10_klasse

10. klasse - på vej mod uddannelse og job

10. klasse er et skoleår med fokus på dig, din uddannelsesplan og alt det der skal til for at du kan vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse. Det er et skoleår i et særligt ungemiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig med udgangspunkt i dine individuelle styrker, udfordringer og mål for fremtiden - både fagligt, personligt og socialt. 

Hele tiden med det overordnede formål at blive afklaret og bevidst om hvilken ungdomsuddannelse, der er den rigtige for dig. Vi kalder det målrettet faglighed i 10. klasse.

 

UngOdense har flere forskellige 10. klasse tilbud med hver deres profil. Derfor håber og tror vi på, at vi også har en 10. klasse, som passer til netop dig. 

 

Se mere om de enkelte 10. klasser under de tre indgange herunder. 

Et skoleår med fokus på dig og din uddannelsesplan, så du kan vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse
Et skoleår i et mindre og mere trygt fællesskab med fokus på dine personlige, sociale eller faglige behov
Et skoleår, som foregår på en erhvervsuddannelse, hvor du både får 10. klasse og erhvervsskolens grundforløb 1

Informationsaften

I år er det desværre ikke muligt at afholde en fysisk informationsaften, men fra torsdag den 7. kl. 12.00 kan du se en informationsvideo om alle de forskellige muligheder, som tilbud Odense Kommune tilbyder i 2021/2022.

Se med her


Er du ordblind eller har du udfordringer med at læse og skrive?

I UngOdenses 10.klasses tilbud har vi god erfaring med at arbejde med unge ordblinde og unge med læse-/ skrivevanskeligheder.

Du bliver fra årets start tilknyttet en læsevejleder, som hjælper dig i løbet af dit skoleår. Sammen med andre unge får du tilbudt kurser i at bruge din it-hjælp, så vi sikrer dig, at du bruger dine hjælperedskaber optimalt – både i forhold til din almindelige undervisning, men også i forhold til de skriftlige eksaminer du skal til i 10.klasse.

 

Vi har fokus på at skabe et klassemiljø, hvor det ikke er tabubelagt at være ordblind. Ordblinde elever er ofte rigtige gode til at hjælpe hinanden, når f.eks. IT-udstyret driller. Vi forsøger at skabe rum for at denne ung-til-ung hjælp finder sted og bliver en naturlig del af din hverdag i klassen.

Din læsevejleder sørger for at netop DU får de rigtige betingelser, når du skal til eksamen. Det kan være i form af et enerum til tale-til-tekst, i forhold til ekstra tid eller andet.

 

Du kan altså trygt komme til os, hvis du har læse-/skriveudfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig godt og trygt videre i uddannelsessystemet.

 

Fra 2020-2022 deltager vi sammen med en række andre fynske uddannelsesinstitutioner i 

Projekt Tværfaglig indsats målrettet ordblinde unge. Formålet er at give ordblinde unge bedre forudsætninger for at påbegynde og gennemføre en ungdomsuddannelse. Projektet vil udvikle, implementere og forankre indsatser baseret på best practice og den nyeste forskning.

 

Projektet støttes af Region Syddanmarks Uddannelsespulje.

 

Gron. Logo region syddanmark.
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Mobil: 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk 

 

ADRESSE

UngOdense

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vejSenest opdateret 26.02.2021 12:54 af BOPRO

Apricore logo