Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Mix

MIX på NBA10

MIX er for dig, som gerne vil have stor variation i din hverdag i 10. klasse. 

 

På MIX får du mulighed for at kombinere de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik, med en vifte af valgfag og forskellige forløb, som vælges i kortere perioder.

 

Inden for de fire overskrifter: 

Creative Life, Active Life, Social Life og Personal life bliver du præsenteret for en række temaer, som er relevante for dig i dit ungdoms- og uddannelsesliv. Det kan være gennem fælles forløb, som alle på studieretningen skal have eller gennem forløb som du vælger til.

 

Eksempler på forløb, der kan indgå i studieretningen:

Creative Life: Mad, Kreativt værksted og Kulturliv i Odense 

Active Life: Fitness, Forskellige træningsformer, Yoga, Dans og Halaktiviteter

Social Life: Milife, Sociale medier, Film

Personal life: Milife, Personlig udvikling, Mindfulness, Uddannelse, Karriere

 

På MIX vil vi gerne udvide din horisont – både fagligt og personligt. Vi udbyder en palette af almene temaer, som er relevante for dig, og som har til formål at vække din interesse og nysgerrighed. Derigennem hjælper vi dig med at finde dine personlige styrker og afdække dine muligheder, så du bedre kan træffe valg omkring din fremtid. Som elev på MIX vil du løbende blive inddraget og få indflydelse på studieretningens indhold.

 

Udover forløbene på studieretningen vil du have valgfag et par timer om ugen med elever fra en anden studieretning. 

 

På MIX er du med til at sammensætte et 10. skoleår med stor variation i dit skema og henover skoleåret. 

 

I forbindelse med opstartssamtaler før sommerferien vil vi drøfte skoleårets temaer med jer.

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

BEMÆRK: NBA10 har i skoleåret 2021/2022 fire studieretninger: Psykologi & samfundsfag - Sport og e-sport - Teknologi og science - Mix

Obligatoriske fag

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

Tilbudsfag

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

  • Fysik
  • Tysk
  • Lektiecafé

Eksempler på valgfag

  • Lifehack
  • Idræt
  • Medie & Kommunikation
  • Outdoor & Adventure
  • E-sport

KONTAKT

Leder

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

ADRESSE

NBA10

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Kasper Samuelsen 

Mobil: 27 88 56 77

Mail: krsam@odense.dkSenest opdateret 22.04.2021 10:13 af BOPRO

Apricore logo