Velkommen til Ungdomscenter Højstrup

Ungdomscenter Højstrup er dit og dine venners mødested. I kan mødes på tværs af byen, opbygge nye venskaber, udfører spændende projekter, deltage i forskellige aktiviteter og i fællesskab være med til at forme, hvordan ungdomscenteret skal fungere til dagligt.

 

Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et inkluderende ungemiljø, hvor alle er velkomne og har indflydelse på ungdomscentrets aktiviteter. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på en stor del af de tilbud, som ungdomscenteret tilbyder. Du kan altså være med til at skabe spændende fritidsaktiviteter og events for dig og andre, gennem dine egne projekter og ideer.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

I ungdomscenter Højstrup tager vi udgangspunkt i jeres initiativer og har fokus på innovation og bæredygtighed. Hos os kan du, sammen med andre unge, udvikle egne projekter og ideer.


Du kan fx deltage i aktiviteter indenfor:

  • Kunst 
  • Håndværk
  • Design
  • Innovation
  • Iværksætteri 
  • Madlavning 

Vi tænker ud af boksen og inddrager gerne eksperter, frivillige, foreninger, virksomheder, institutioner og trendsættere for at få tingene til at lykkes, og for at blive lidt klogere på os selv og verden omkring os – og så skal det selvfølgelig være sjovt. 

 

Der vil løbende komme forskellige temaer og projekter på programmet. Derudover vil der blive arrangeret ture ud af huset til forskellige arrangementer og events.

  

Hyg dig med dine venner og mød nye kammerater i Ungecaféen

I alle ungdomscentre er der en ungecafé. Her kan du hænge ud, spille spil, hjælpe til med at drive caféen eller møde vores fritidsvejledere – der ved alt om børn og unges fritidsliv. Det er samtidig stedet, hvor du kan møde andre unge på tværs af byen og opbygge nye venskaber, udføre spændende projekter og i fællesskab være med til at ’forme’ ungdomscentret.

 

Vælg ungdomscenter efter interesse

Du bestemmer selv hvilke ungdomscentre, du har lyst til at besøge - og du er mere end velkommen til at komme i flere forskellige ungdomscentre. Alle ungdomscentre udbyder noget forskelligt, så der skulle være mulighed for, at du kan finde et ungdomscenter med aktiviteter, der interesserer dig.

Præsentationsvideo af UC Højstrup

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Får du noget ud af din fritid?

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

UC Højstrup - Aktiviteter 5. - 7. klasse

ArtCamp
Basket 5. - 7. klasse
Guitar
Junk up design
Keramik for 5. - 7. kl
Kreativt SafeSpace for unge
Tegning 5. - 7. kl
Tøjdesign for 5. klasse
Velgørende og bæredygtig krea

UH Højstrup - Aktiviteter for 7. kl. - 18 år

ArtCamp
Basket 7. kl - 18 år
Cold Hawaii 15.- 17. september
Keramik fra 14 år - onsdag
Kreativt SafeSpace for unge
Motorlære UC Højstrup
Rollespil 7. kl. - 18 år
Tegning 5. - 7. kl

Tjek ind

Det første du skal gøre, hver gang du kommer i ungdomscentret, er at tjekke ind - det sker ved indgangen til caféområdet. 

Kontanter eller Mobilepay?

Du kan betale for mad og materialer i Ungdomscentret med kontanter eller Mobilepay 620795, hvor du angiver dit navn. Det er også muligt at oprette en konto i ungdomscentret, hvor du sætter penge ind en gang i mellem, så har du penge til at betale med, når du har brug for det.

 


BEMÆRK:

Hvis du tilmelder dig aktiviteter og ture via hjemmesiden, som kræver betaling, så skal betalingen også foregå via hjemmesiden.

 

 

Kontakt Ungdomscenter Højstrup

Daglig leder:

Lars Sommer Christensen

Mail: larsc@odense.dk

Mobil: 40 11 94 68

 

Afdelingsleder:

Maria Navntoft Henningsen

Mail: mnh@odense.dk

Mobil: 45 26 12 78 

 

ADRESSE:

Rismarksvej 80

5200 Odense V

Telefon: 20 37 92 73 

Find vej

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: Kl. 14 – 18 (5.-7. årgang)

Tirsdag: Kl. 14 – 22  (5. årgang - 18 år)

Onsdag: Kl. 14 – 22 (5. årgang – 18 år)

Torsdag: Kl. 17 – 22 (7. årgang – 18 år)

 

 

Derudover vil vi med jævne mellemrum afholde arrangementer, event og udflugter i weekender. Hold øje med denne hjemmeside, og opslag i ungdomscentret. Se også vores Instagram og facebooksideSenest opdateret 15.05.2023 11:30 af MKJA

Apricore logo