Psykologi & Samfundsfag

Psykologi og samfundsfag er til dig, der har lyst til at diskutere og forholde dig kritisk til den verden og det samfund, du er en del af. 

 

I undervisningen skal vi arbejde med forskellige temaer, som fx etiske dilemmaer, menneskesyn, livssyn, demokrati, aktivisme, kulturmøder, opdragelse, arv, miljø, personlighed og identitet. 

 

Vi skal forholde os til, hvor vi kommer fra, og hvad det betyder for vores måde at møde andre på. Vi skal arbejde med, hvordan man som menneske tænker, handler, føler og udvikler sig – både alene og i samspil med andre.

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

BEMÆRK: NBA10 har i skoleåret 2021/2022 fire studieretninger: Psykologi & samfundsfag - Sport og e-sport - Teknologi og science - Mix

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

Eksempler på valgfag

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

  • Fysik
  • Tysk
  • Lektiecafé

VALGFAG

  • Lifehack
  • Idræt
  • Medie & Kommunikation
  • Outdoor & Adventure

KONTAKT

Leder

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

ADRESSE

NBA10

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Kasper Samuelsen 

Mobil: 24 88 56 77

Mail: krsam@odense.dkSenest opdateret 16.04.2024 11:25 af MUSCH

Apricore logo