Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

Velkommen til Ungdomscenter Tornbjerg

Ungdomscenter Tornbjerg er dit og dine venners mødested. I kan mødes på tværs af byen, opbygge nye venskaber, udfører spændende projekter, deltage i forskellige aktiviteter og i fællesskab være med til at forme, hvordan ungdomscenteret skal fungere til dagligt.

 

Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et inkluderende ungemiljø, hvor alle er velkomne og har indflydelse på ungdomscentrets aktiviteter. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på en stor del af de tilbud, som ungdomscenteret tilbyder. Du kan altså være med til at skabe spændende fritidsaktiviteter og events for dig og andre, gennem dine egne projekter og ideer.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

I ungdomscenter Tornbjerg har vi fokus på outdoor og kreativitet. Hos os kan du deltage i følgende aktiviteter:

  • Outdooraktiviteter
  • Sport
  • Skaterbane og boldbane 
  • Bålhygge
  • Madlavning 
  • Det kreative hjørne
  • Foto- og filmfremstilling 

 Derudover vil der blive arrangeret ture ud af huset til forskellige arrangementer og events.

 

Hyg dig med dine venner og mød nye kammerater i Ungecaféen

I alle ungdomscentre er der en ungecafé. Her kan du hænge ud, spille spil, hjælpe til med at drive caféen eller møde vores fritidsvejledere – der ved alt om børn og unges fritidsliv. Det er samtidig stedet, hvor du kan møde andre unge på tværs af byen og opbygge nye venskaber, udføre spændende projekter og i fællesskab være med til at ’forme’ ungdomscentret.

 

Vælg ungdomscenter efter interesse

Du bestemmer selv hvilke ungdomscentre, du har lyst til at besøge - og du er mere end velkommen til at komme i flere forskellige ungdomscentre. Alle ungdomscentre udbyder noget forskelligt, så der skulle være mulighed for, at du kan finde et ungdomscenter med aktiviteter, der interesserer dig.

UC Tornbjerg - aktiviteter

Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.

Velkommen til Ungdomscenter Tornbjerg

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Kontakt Ungdomscenter Tornbjerg

 

Daglig leder:

Kirsten Wermuth Jensen 

Telefon: 21 17 38 46

E-mail: kwj@odense.dk   

 

Afdelingsleder:

Nina F. Øhlenschlæger

Telefon: 29 63 10 26

E-mail: nf@odense.dk   

 

 

ADRESSE:

Niels Bohrs Allé 210 

5220 Odense SØ 

Telefon: 63 75 68 35 

Find vej

 

 

ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag kl. 14:30 – 22:00

Onsdag kl. 14:30 – 22:00

Torsdag kl. 14:30 – 22:00

 

Derudover vil vi med jævne mellemrum afholde arrangementer, events og udflugter i weekenderne. Hold øje med denne hjemmeside, opslag i ungdomscentret og vores FacebooksideSenest opdateret 17.03.2021 12:19 af ADL

Apricore logo