SPORT & E-SPORT

Studieretningen Sport & Esport er for dig, der elsker at være fysisk aktiv og samtidig har lyst til at fordybe dig i esportens verden - vi har altså fokus på både fysisk og mental træning! Der vil blive lagt stor vægt på samarbejde og koncentration, uanset om du ønsker at blive en del af et esports hold eller være deltager i en mere fysisk holdsport.

 

I esport fokusere vi bl.a. på CS:GO, League of Legends, Fifa, Fortnite og andre holdspil.

Vi afholder lan-events på skolen, deltager i skoleturneringer i forskellige esports titler og har et samarbejde med Team Singularity om spillerudvikling.

 

I sport har vi både indendørs og udendørs aktiviteter. Bl.a. fodbold, basketball, volleyball, badminton og andre holdsporte.

Vi har haft besøg af fodboldspillere fra OB, som fortalte om hvordan deres hverdag så ud.

 

Vi arbejder på at den årlige studietur kan gå til en by i Europa hvor der afholdes esport events.

I 2018 var vi f.eks. i Katowice og se Astralis vinde en CS:GO Major Titel.

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

BEMÆRK: NBA10 har i skoleåret 2021/2022 fire studieretninger: Psykologi & samfundsfag - Sport og e-sport - Teknologi og science - Mix

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

  • Tysk
  • Fysik
  • Lektiecafé

Eksempler på valgfag

  • Lifehack
  • Idræt
  • Medie & Kommunikation
  • Outdoor & Adventure
  • E-sport

KONTAKT

Leder

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

 

ADRESSE

NBA10

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Kasper Samuelsen 

Mobil: 24 88 56 77

Mail: krsam@odense.dk

 Senest opdateret 16.04.2024 11:17 af MUSCH

Apricore logo