Sport og e-sport

STUDIERETNING // SPORT & E-SPORT

Studieretningen Sport & e-sport er for dig, der elsker at være fysisk aktiv og samtidig har lyst til at fordybe dig i e-sportens verden - vi har altså fokus på både fysisk og mental træning! Der vil blive lagt stor vægt på samarbejde og koncentration, uanset om du analyserer de seneste CS:GO kampe eller prøver at cykle off-road i skoven.

 

 
 

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. 

Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene 

På 10.Bellinge og 10Syd er der niveaudelte klasser, som tager afsæt i elevens faglige- og personlige forudsætninger. 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. 

Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

På 10.Bellinge og 10Syd er der niveaudelte klasser, som tager afsæt i elevens faglige- og personlige forudsætninger.

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. 

Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”. 

Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. 

Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene. 

På 10.Bellinge og 10Syd er der niveaudelte klasser, som tager afsæt i elevens faglige- og personlige forudsætninger.

 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

 

Tysk

I 10.klasse er tysk et tilbudsfag, som kan anbefales til størstedelen af eleverne. I undervisningen videreudvikles de faglige kompetencer fra 9. klasse, så du bliver god til at kommunikere på tysk både mundtligt og skriftligt. Du udvikler din sproglige bevidsthed gennem emner der berører din hverdag og styrker din kulturelle forståelse ved at udforske de tyske unges hverdag, samfund og verdensbillede. Forløbet afsluttes med mundtlig og skriftlig eksamen på niveau F.

 

Fysik

I fysik/kemi skal eleverne tilegne sig færdigheder og viden om grundlæggende fysiske og kemiske forhold i natur og teknologi.

Vi arbejder med forståelse af grundlæggende fysiske og kemiske begreber og sammenhænge anvendelse af fysik/kemi. Forløbet afsluttes med eksamen på niveau E.

 

VALGFAG

Sport

Vi sætter fokus på bevægelse og høj puls. Vi kommer til at beskæftige os med forskellige former for løb og boldspil (primært fodbold og volleyball). Der vil også være mulighed for at afprøve andre idrætsgrene og deltage i større sportsarrangementer.

 

E-sport

E-Sport valgfaget er for dig som er vild med gaming på konkurrenceniveau. Vi lægger fokus på holdspil som f.eks. ”League of Legends”, ”CS:GO” og “Player Unknown Battlegrounds”.

I undervisningen bliver der ikke kun spillet computer. Du vil også blive undervist i strategi, gaming IQ og kommunikation.

 

Billedkunst

Valgfaget er for dig, som kan lide at arbejde kreativt. Vi fordyber os i kunst og kultur, og undersøger kunstens forskellige udtryk. Du får mulighed for at prøve kræfter med spændende teknikker, materialer og får tricks til at skabe kunst i din egen personlige stil og udtryksform – fra klassisk tegning og maleri til skulpturer og fotografi.

 

Lifehack

Lifehack er et valgfag for dig, der gerne vil lære at løse både store og små hverdagsproblemer. Det er alt fra at lave et budget, få styr på økonomien, lave mad på budget, til mindre brugbare og mere fjollede lifehacks, som vi kender fra youtubevideoer, instagram mv. I skal derudover selv opfinde og afprøve forskellige lifehacks. Der er altså plads til, at I selv kan være med til at bestemme, hvad vi skal arbejde med og blive klogere på. 

 

Fitness og styrketræning

Fitness og styrketræning handler om at give dig gode muligheder for at træne, udvikle og udfordre din krop. Med CCS veludstyrede træningslokale som ramme, bliver du introduceret for forskellige træningsstile og der er både fokus på fitnesstræning og en mere bodybuilding-prægede tilgange.

Fitness og styrketræning er tilgængeligt for alle som har lysten. Instruktøren vil udfordre dig, give dig teoretisk basisviden og hjælpe dig med at sammensætte et træningsprogram efter dine evner og behov.

 

 

Information

Her finder du information om tilmelding, opstartssamtale og kørsel.
 

Studietur: Tilmelding & betaling

Her finder du links til tilmelding og betaling og information om rejseforsikring.
 

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Mobil: 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk

 

ADRESSE

10SYD

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Kasper Samuelsen 

Mobil: 27 88 56 77

Mail: krsam@odense.dkSenest opdateret 14.05.2020 11:55 af MBG

Apricore logo