Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Sydvest

Velkommen til Ungdomscenter SydVest

 

 

Ungdomscenter SydVest er dit og dine venners mødested. I kan mødes på tværs af byen, opbygge nye venskaber, udfører spændende projekter, deltage i forskellige aktiviteter og i fællesskab være med til at forme, hvordan ungdomscenteret skal fungere til dagligt.

 

Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et inkluderende ungemiljø, hvor alle er velkomne og har indflydelse på ungdomscentrets aktiviteter. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på en stor del af de tilbud, som ungdomscenteret tilbyder. Du kan altså være med til at skabe spændende fritidsaktiviteter og events for dig og andre, gennem dine egne projekter og ideer.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

I ungdomscenter SydVest tilbyder vi lokale aktiviteter i SV-området  i samarbejde med

foreninger. Hos os har du mulighed for at deltage i følgende aktiviteter:

 

  • Madlavning
    • Bliv god i et køkken og lær at svinge kokkekniven med sikker hånd. Vi starter op med ”Spice-up-your-food” hver onsdag, hvor du kan tilberede lækre mexicanske retter sammen med Ayar. 
  • Kreative idéer og løsninger med et bæredygtigt fokus
    • Er du med på den grønne bølge - uden plastik i makrelsalaten? Går du også ind for genbrug? Vil du stramme din krop op med noget sundt at spise og motion? Kom og oplev ungdomscentrets kreative værksteder. 
  • E-Sport og FIFA-turneringer
    • Vil du blive bedre til at drible din modstander i FIFA eller tæske dine venner og veninder i Fortnite og CS:GO - samtidig med du har det sjovt? Vi har 10 splinternye PC’er til rådighed, og du har mulighed for at modtage konstruktiv kritik på din gaming. 

 Derudover vil der blive arrangeret ture ud af huset til forskellige arrangementer og events.

 

 

Hyg dig med dine venner og mød nye kammerater i Ungecaféen

I alle ungdomscentre er der en ungecafé. Her kan du hænge ud, spille spil, hjælpe til med at drive caféen eller møde vores fritidsvejledere – der ved alt om børn og unges fritidsliv. Det er samtidig stedet, hvor du kan møde andre unge på tværs af byen og opbygge nye venskaber, udføre spændende projekter og i fællesskab være med til at ’forme’ ungdomscentret.

 

Vælg ungdomscenter efter interesse

Du bestemmer selv hvilke ungdomscentre, du har lyst til at besøge - og du er mere end velkommen til at komme i flere forskellige ungdomscentre. Alle ungdomscentre udbyder noget forskelligt, så der skulle være mulighed for, at du kan finde et ungdomscenter med aktiviteter, der interesserer dig.

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Denne iframe kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for statistik og markedsføring. Klik her for at ændre dette.

Følg os på Facebook & Instagram:

Ig_logo. Instagram.
Fb_logo. Fackbook.

Aktiviteterne i UC SydVest

Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.

Kontakt Ungdomscenter SydVest

 

Daglig leder:

Anders Drejer Petersen

Telefon: 29 79 71 48

E-mail: andp@odense.dk 

 

Afdelingsleder:

Connie Winther

Telefon: 29 46 43 72

E-mail: cwp@odense.dk 

 

 

Adresse:

Bergendals Allé 25

5250 Odense SV

Telefon: 40 24 91 63

 

Åbningstider:

Mandag & onsdag 13.30 - 22.00

Torsdag 13.00 - 22.00

 

Derudover kan der forekomme arrangementer, events og udflugter udover åbningstiderne. Hold øje med denne hjemmeside, opslag i ungdomscentret og vores Facebookside.Senest opdateret 12.04.2021 10:10 af MUSCH

Apricore logo