Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
1 af 13
Spillestedet
Udskriv eller download billede

Velkommen til Ungdomscenter Spillestedet

Ungdomscenter Spillestedet er dit og dine venners mødested. I kan mødes på tværs af byen, opbygge nye venskaber, udfører spændende projekter, deltage i forskellige aktiviteter og i fællesskab være med til at forme, hvordan ungdomscenteret skal fungere til dagligt.

 

Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et inkluderende ungemiljø, hvor alle er velkomne og har indflydelse på ungdomscentrets aktiviteter. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på en stor del af de tilbud, som ungdomscenteret tilbyder. Du kan altså være med til at skabe spændende fritidsaktiviteter og events for dig og andre, gennem dine egne projekter og ideer.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

I ungdomscenter Spillestedet tilbyder vi et kunstnerisk miljø. Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et lærerigt og spændende fritidsliv sammen med lokale aktører, frivillige og foreninger i lokalområdet. 

Hos os har du mulighed for at deltage i følgende aktiviteter:

 • Musik;
  • Lær at spille et instrument.
  • Bliv DJ – mix-teknik, dj-tricks, opsætning og styring af lyd.
  • Producer elektronisk musik.
 • Optræden
  • Spil koncert for dine venner og familie
  • Sang 
 • Indspilning i studie 
 • Pigeliv 
 • Mindfulness – få ro i hverdagen
 • Lav din egen creme – wellness med hjemmelavede produkter
 • Film aften, brætspil og SingStar, Karaoke, JustDance

 Der vil løbende komme forskellige temaer og projekter på programmet. Derudover vil der blive arrangeret ture ud af huset til forskellige arrangementer og events, som fx koncerter og teater. 

 

Hyg dig med dine venner og mød nye kammerater i Ungecaféen

I alle ungdomscentre er der en ungecafé. Her kan du hænge ud, spille spil, hjælpe til med at drive caféen eller møde vores fritidsvejledere – der ved alt om børn og unges fritidsliv. Det er samtidig stedet, hvor du kan møde andre unge på tværs af byen og opbygge nye venskaber, udføre spændende projekter og i fællesskab være med til at ’forme’ ungdomscentret.

 

Vælg ungdomscenter efter interesse

Du bestemmer selv hvilke ungdomscentre, du har lyst til at besøge - og du er mere end velkommen til at komme i flere forskellige ungdomscentre. Alle ungdomscentre udbyder noget forskelligt, så der skulle være mulighed for, at du kan finde et ungdomscenter med aktiviteter, der interesserer dig.

Aktiviteter på Spillestedet

Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.
Denne iframe kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for statistik . Klik her for at ændre dette.

Følg os på Facebook & Instagram:

Ig_logo. Instagram.
Fb_logo. Fackbook.
Aktivitetsprogram

Kontakt Ungdomscenter Spillestedet

 

Daglig leder:

Anders D. Petersen

Telefon: 29 79 71 48

E-mail: andp@odense.dk 

 

Afdelingsleder:

Connie Winther

Telefon: 29 46 43 72

E-mail: cwp@odense.dk 

 

ADRESSE:

Filosofgangen 19A 

5000 Odense C 

Telefon: 63 75 80 27 

Find vej

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag kl. 13:30 – 22:00

Onsdag kl. 13:30 – 22:00

Torsdag kl. 13:30 – 22:00

 

Derudover vil vi med jævne mellemrum afholde arrangementer, event og udflugter i weekenderne. Hold øje med denne hjemmeside, og opslag i ungdomscentret. Følg også gerne med på vores FacebooksideSenest opdateret 12.04.2021 10:05 af APRSUP

Apricore logo