Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Job10

JOB 10

Job10 er et skoleår for dig, der trives bedst i et overskueligt læringsmiljø og som har særligt behov for at få styrket dine kompetencer i dansk, engelsk og matematik, før du skal videre ud i en ungdomsuddannelse. 

Job 10 giver dig mulighed for:

  • At få en afvekslende hverdag, med stort fagligt udbytte
  • At udvikle dig personligt og socialt
  • At tage folkeskolens 10. klasses prøver
  • At få nye venner og blive en del af et trygt fællesskab
  • At få intensiv uddannelsesvejledning
  • At komme ud i forskellige erhvervs- og uddannelsespraktikker

 

Vi tager udgangspunkt i dig!

I starten af skoleåret vil vi, i samarbejde med dig, udarbejde en handleplan, som dit skoleår vil tage udgangspunkt i. Vi finder sammen ud af, hvad der er dine styrker og hvordan vi bedst muligt fremmer din motivation for at lære og udvikle dig fagligt.

 

Det vil være et skoleår, hvor du:

  • Arbejder intensivt med prøvefagene dansk, matematik og engelsk
  • Bliver hjulpet til en afklaring af, hvad du vil gå i gang med efter 10. klasse
  • Vil få en masse positive oplevelser blandt nye kammerater og lærere.

 

Udover prøvefagene, vil du også få undervisning i fagene ”Job & sundhed” og idræt. Faget “Job & sundhed” tager udgangspunkt i dine styrker og udfordringer, og vi arbejder bl.a. med din personlige udvikling, trivsel, sundhed og ernæring.

Du vil også have mulighed for at tilvælge fagene tysk og fysik, samt vælge mellem følgende valgfag: Film & medie, Sport, E-sport samt Psykologi & sundhed.

 

På Job10 har vi et særligt fokus på læsning, da gode læsefærdigheder er afgørende for gennemførelsen af en ungdomsuddannelse. Derfor er læsning også en del af skemaet. Vi starter skoleåret med at teste dine læsefærdigheder. Har du særlige læsevanskeligheder, vil du få et tilbud om at deltage i en læsecamp i starten af skoleåret.

 

Når du starter på Job10 får du din egen personlige kontaktlærer. Din kontaktlærer kan du bruge til samtaler om stort og småt – alt fra skolegang, fremtidige erhvervsvalg og personlige udfordringer. Vi er der for at hjælpe dig med at få et godt og udbytterigt 10. skoleår.

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Tlf. 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk

 

ADRESSE

Job 10

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Merete Lund

Mobil: 24 88 56 60

Mail: merlu@odense.dkSenest opdateret 01.02.2021 15:47 af BOPRO

Apricore logo