Huset

10. klasse i Huset er et tilbud til dig, der har brug for at få styrket dit selvværd på et lille hold, hvor tryghed og tillid er kodeordene for hverdagen. Huset tilbyder et 10. skoleår for dig, som har brug for faglig støtte og opbakning. Vi har fokus på dansk, engelsk, matematik samt fysisk og mental sundhed. Undervisningen tilrettelægges efter dine behov og ønsker. Vi arbejder med IT som en naturlig og integreret del af undervisningen, så vi vil gerne have at du medbringer din egen computer.  Du vil i Huset møde et lille lærerteam, som er venlige, forstående og engagerede.

 

I Huset forventer vi at du har som mål at gennemføre folkeskolens 9. klasses afgangsprøve i dansk, engelsk og matematik. Derudover tilbyder vi hjælp til at få afklaret dine muligheder i forhold til ungdomsuddannelser og jobmuligheder. 

 

Vi lægger vægt på at styrke og udvikle dit selvværd og dine kompetencer. Hos os får du, i trygge rammer, lejlighed til at prøve dig selv af i nye sammenhænge.  

 

I Huset hjælper vi dig til at udvikle dine samarbejdsevner, din selvstændighed og din evne til at tage initiativ og ansvar for dit eget liv.

 

I Huset er der en rar atmosfære blandt lærere og elever. Vi accepterer ikke mobning og lægger vægt på et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Vejledning og det videre forløb

Vi vil gerne hjælpe dig med at forberede dig til at flytte hjemmefra, så vi tilbyder kurser i økonomi, madlavning på budget, førstehjælp og psykologi.

Du får individuel vejledning i forhold til at afklare dine muligheder i fremtiden

  • Mulighed for praktik
  • Brobygning
  • Virksomhedsbesøg
  • Hjælp til jobansøgninger

 

Hverdagen i Huset

Du har først og fremmest timer i dansk, engelsk og matematik. Undervisningen veksler mellem teori, praksis, kurser og projekter. Derudover forlader vi gerne klasselokalet for at opleve nye steder og komme hjem med nye oplevelser og ny viden. I løbet af skoleåret vil vi besøge Århus eller København. Derudover vil I have mulighed for at deltage i en studietur til udlandet. 

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Mobil: 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk

ADRESSE

Huset

Blangstedgårds Allé 93

5220 Odense SØ

Find vej

VEJLEDNING

Vejleder

Merete Lund

Mobil: 24 88 56 60

Mail: merlu@odense.dk

 

 Senest opdateret 20.09.2022 10:36 af MUSCH

Apricore logo