Huset

Huset er et 10. klassestilbud til dig, der har brug for lidt ekstra støtte fagligt såvel som personligt. Huset er et overskueligt læringsmiljø, som bygger på et fundament af tryghed og tillid. Her støtter, underviser og vejleder vi dig til at nå dine mål.

Måske har du haft en del skolefravær og har brug for hjælp til at finde tilbage på skolesporet? Måske har du brug for hjælp til at finde ind til kernen af, hvem du er, hvad du vil og hvad du kan.

 

I Huset har vi fokus på dansk, engelsk og matematik samt fysisk og mental sundhed. En gang om ugen, vil du også skulle deltage i en række valgfag sammen med andre 10. klasser. Her har du mulighed for at dyrke dine interesser – også dem du slet ikke viste, du havde.

 

Når du tager 10. klasse i Huset, får du et anderledes år, hvor vi lægger vægt på at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Vejledning og det videre forløb

Vi vil gerne hjælpe dig med at forberede dig til at flytte hjemmefra, så vi tilbyder kurser i økonomi, madlavning på budget, førstehjælp og psykologi.

Du får individuel vejledning i forhold til at afklare dine muligheder i fremtiden

  • Mulighed for praktik
  • Brobygning
  • Virksomhedsbesøg
  • Hjælp til jobansøgninger

 

Hverdagen i Huset

Du har først og fremmest timer i dansk, engelsk og matematik. Undervisningen veksler mellem teori, praksis, kurser og projekter. Derudover forlader vi gerne klasselokalet for at opleve nye steder og komme hjem med nye oplevelser og ny viden. I løbet af skoleåret vil vi besøge Århus eller København. Derudover vil I have mulighed for at deltage i en studietur til udlandet. 

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Mobil: 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk

ADRESSE

Huset

Blangstedgårds Allé 93

5220 Odense SØ

Find vej

VEJLEDNING

Vejleder

Merete Lund

Mobil: 24 88 56 60

Mail: merlu@odense.dk

 

 Senest opdateret 16.04.2024 11:29 af MUSCH

Apricore logo