Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Huset

Huset

10. klasse i Huset er et tilbud til dig, der har brug for at få styrket dit selvværd på et lille hold, hvor tryghed og tillid er kodeordene for hverdagen. Huset tilbyder et 10. skoleår for dig, som har brug for faglig støtte og opbakning. Vi har fokus på dansk, engelsk, matematik samt fysisk og mental sundhed. Undervisningen tilrettelægges efter dine behov og ønsker. Vi arbejder med IT som en naturlig og integreret del af undervisningen, så vi vil gerne have at du medbringer din egen computer.  Du vil i Huset møde et lille lærerteam, som er venlige, forstående og engagerede.

 

I Huset forventer vi at du har som mål at gennemføre folkeskolens 9. klasses afgangsprøve i dansk, engelsk og matematik. Derudover tilbyder vi hjælp til at få afklaret dine muligheder i forhold til ungdomsuddannelser og jobmuligheder. 

 

Vi lægger vægt på at styrke og udvikle dit selvværd og dine kompetencer. Hos os får du, i trygge rammer, lejlighed til at prøve dig selv af i nye sammenhænge.  

 

I Huset hjælper vi dig til at udvikle dine samarbejdsevner, din selvstændighed og din evne til at tage initiativ og ansvar for dit eget liv.

 

I Huset er der en rar atmosfære blandt lærere og elever. Vi accepterer ikke mobning og lægger vægt på et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Vejledning og det videre forløb

Vi vil gerne hjælpe dig med at forberede dig til at flytte hjemmefra, så vi tilbyder kurser i økonomi, madlavning på budget, førstehjælp og psykologi.

Du får individuel vejledning i forhold til at afklare dine muligheder i fremtiden

  • Mulighed for praktik
  • Brobygning
  • Virksomhedsbesøg
  • Hjælp til jobansøgninger

 

Hverdagen i Huset

Du har først og fremmest timer i dansk, engelsk og matematik. Undervisningen veksler mellem teori, praksis, kurser og projekter. Derudover forlader vi gerne klasselokalet for at opleve nye steder og komme hjem med nye oplevelser og ny viden. I løbet af skoleåret vil vi besøge Århus eller København. Derudover vil I have mulighed for at deltage i en studietur til udlandet. 

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Mobil: 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk

.

ADRESSE

Huset

Blangstedgårds Allé 93

5220 Odense SØ

Find vej

 

VEJLEDNING

Vejleder

Merete Lund

Mobil: 24 88 56 60

Mail: merlu@odense.dk

 

 Senest opdateret 01.02.2021 15:46 af BOPRO

Apricore logo