Global

GLOBAL

Sæt lokale og globale aftryk på verden i et attraktivt og kreativt læringsmiljø.

Global er for dig, der gerne vil udforske verden både lokalt og internationalt, og gerne vil have et år med høj faglighed og personlig udvikling. 

 

Vi arbejder med et internationalt afsæt i alle fag og bruger globale problemstillinger som en rettesnor for at sætte bl.a. klima og kultur på skemaet. Vi besøger FN i København og bliver klogere på FNs internationale arbejde. Hvis du elsker at rejse og møde andre kulturer, så er vi stedet for dig. Vi rejser to gange om året i Europa og sigter derudover mod at have enten lokale samarbejder, eller at få etableret virtuel udveksling med andre unge i Europa eller andre steder i verden. En oplevelse for livet! Du kan også få muligheden for at vise Odense frem for andre unge! 

 

På Global bliver du verdensborger og klædt på til din ungdomsuddannelse med vores vifte af fremmedsprog. Vi tilbyder undervisning i engelsk, tysk og spansk og derudover får du mulighed for at møde sprog som f.eks. koreansk eller kinesisk på smagsprøveniveau. 

 

 

Info- og besøgsaftener

Global afholder besøgsaften den 28. januar 2021 fra 19-21

 

Der afholdes fælles informationsaften den 7. januar 2021 på Niels Bohrs Allé 210.

De nærmere detaljer om informationsaftenen bliver offentliggjort her på siden.

Ønsker du at modtage en mail med nærmere informationer omkring infoaftenen, kan du indsende din mailadresse via dette link

 
 
 

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. Dansk i 10.klasse starter som udgangspunkt på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse (niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. På Camp10 arbejder vi med gymnasiefaglige temaer og genrer, for at give et indblik i danskfaget på ungdomsuddannelserne. Vi bygger bro til vores globale studieretning ved at arbejde med universelle temaer, eksempelvis verdenslitteratur, psykologi og kommunikation. 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for områderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse (niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. På Camp10 kommer den globale studieretning i spil ved at inddrage inspiration fra studieturene. Der arbejdes ligeledes med autentisk materiale, som eksempelvis arkitektur og global økonomi.

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse (niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. På Camp10 har vi i høj grad fokus på styrkelse af mundtlighed i kreative rammer med f.eks. autentiske rollespil. Vi inddrager og udfolder flere aspekter af engelskfaget og bruger studieturene som afsæt til at arbejde med globale temaer; særligt har vi fokus på USA og landets betydning i og for verden.

 

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

  • Tysk
  • Fysik
  • Spansk
  • Studietræningsforløb

 

 

Eksempler på valgfag

  • Outdoor & Adventure
  • Madlavning
  • Nye sprog
  • MiLife
 

KONTAKT

Leder:

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

VEJLEDNING

UUO vejledere

Anette Jørgensen

Mobil:  24 88 56 61

Mail: ajoeg@odense.dk

ADRESSE

Ungdomshuset

Camp 10

Nørregade 60

5000 Odense C

Find vej

 

 

 

 

 

 

 

 Senest opdateret 04.12.2020 13:20 af MUSCH

Apricore logo