GLOBAL samfundsfag på Camp10

Sæt lokale og globale aftryk på verden i et attraktivt og kreativt læringsmiljø.

 

Global er for dig, der gerne vil udforske verden både lokalt og internationalt, og gerne vil have et år med høj faglighed og personlig udvikling. 

 

Vi arbejder projektorienteret med et internationalt afsæt og bruger globale problemstillinger som en rettesnor for at sætte f.eks. klima, ligestilling og kulturel identitet på skoleskemaet. Derudover sigter vi mod at inddrage lokale museer, virksomheder eller foredragsholdere i vores undervisning.

 

På Global bliver du verdensborger og klædt på til din ungdomsuddannelse med vores vifte af fremmedsprog. Vi tilbyder undervisning i engelsk, tysk og spansk i det generelle skema på Camp10 og derudover får du mulighed for at møde sprog som f.eks. koreansk eller kinesisk på smagsprøveniveau i studieretningen Global.

 

Vi forventer engagement og lyst til at arbejde med verden i klasseværelset og i byen via fordybelse, film, foredrag og kreative tilgange.

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

OBLIGATORISKE FAG

Dansk

Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation. Dansk i 10.klasse starter som udgangspunkt på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse (niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. På Camp10 arbejder vi med gymnasiefaglige temaer og genrer, for at give et indblik i danskfaget på ungdomsuddannelserne. Vi bygger bro til vores globale studieretning ved at arbejde med universelle temaer, eksempelvis verdenslitteratur, psykologi og kommunikation. 

 

Matematik

Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for områderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”. Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse (niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. På Camp10 kommer den globale studieretning i spil ved at inddrage inspiration fra studieturene. Der arbejdes ligeledes med autentisk materiale, som eksempelvis arkitektur og global økonomi.

 

Engelsk

Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet. Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse (niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E. På Camp10 har vi i høj grad fokus på styrkelse af mundtlighed i kreative rammer med f.eks. autentiske rollespil. Vi inddrager og udfolder flere aspekter af engelskfaget og bruger studieturene som afsæt til at arbejde med globale temaer; særligt har vi fokus på USA og landets betydning i og for verden.

TILBUDSFAG

Tilbudsfag er prøveforberedende fag

  • Tysk
  • Fysik
  • Spansk* 
  • Studietræningsforløb

*Der afholdes intern prøve i spansk og der gives standpunktskarakter, men faget indgår ikke i karaktergennemsnittet

 

Eksempler på valgfag

  • Outdoor & Adventure
  • Madlavning
  • Dans
  • MiLife

KONTAKT

LEDER

Bo Rotbøl

Mobil: 40 48 60 00

Mail: bopro@odense.dk

UUO vejleder

Anette Jørgensen

Mobil:  24 88 56 61

Mail: ajoeg@odense.dk

ADRESSE

Ungdomshuset

Camp 10

Nørregade 60

5000 Odense C

 

 

 

 

 

 Senest opdateret 16.04.2024 11:18 af MUSCH

Apricore logo