Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

Velkommen til UC Aktivitetssted Spurvelund

 

UC Aktivitetssted Spurvelund er et fritidstilbud for alle 4.- 6. klasser i lokalområdet.

 

UC Aktivitetssted Spurvelund er mødestedet for dig og dine venner. Her kan I mødes på tværs af lokalområdet, opbygge nye venskaber og fællesskaber samt deltage i forskellige aktiviteter og spændende projekter. I finder os i kælderen på Spurvelundskolen.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

Du har mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter som fx:

  • Slappe af med vennerne i vores små hyggekroge
  • Forsøge at blive klubmester, i forskellige discipliner og komme på vores "wall of fame"
  • Være kreativ - Fx. designe og lave dit eget tryk til tøj eller wallstickers, på vores maskiner. Du kan også lave personlige smykker, sy en lille taske eller noget helt tredje, kun fantasien sætter grænser.
  • Spille i vores gamerrum, som er blevet indrettet med biografsæder og det nyeste gamingudstyr

Der vil også være muligheder for at lave enkelte arrangementer ved siden af de faste aktiviteter, f.eks. besøg i Ungdomscentrene, filmaften, klubfest, ture ud af huset eller meget andet. Du er meget velkommen til selv at komme med forslag, vi elsker gode ideer!

 

Kom og vær med!

Vi lægger vægt på at det er de unges klub! Det vil sige, at vi altid meget åbne for, at høre dine og de andre unges idéer og forslag, så vi sammen kan skabe et tilbud, som dig og dine venner vil bruge.

 

 

Præsentationsfolder

Åbningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, kl. 14.00 - 16.30. Torsdag kl. 15.00 - 16.30.

 

Adresse:

Spurvelundskolen, Spurvelundsvej 16, 5270 Odense N

 

Medarbejdere:

Sandra Skou Højer, E-mail: sand3398@appsodense.dk

 

Camilla Løvdal Mortensen, E-mail: cami753w@appsodense.dk

 

Daglig leder:

Tahir Canbek, Telefon: 20 23 05 84, E-mail: tc@odense.dk 

 

Hører til UC Kroggård

 

 

Tilmelding

Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.


Senest opdateret 01.07.2020 14:00 af SAND

Apricore logo