Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Digital10

Digital 10

Esport og gaming, IT og medier

Du er stærk ved computeren. Du er gamer, streamer eller esportsudøver, og ønsker at forbedre dig på flere punkter i dine spil. Du har lyst til at spille teambaserede spil og deltage i online turneringer sammen med andre. Det kan være du har indsigt i at streame og kan hjælpe til på vores twitch kanal. Vi deltager i NPF LAN, ODINCON, og lignende esports events. Piger og drenge er velkomne i vores gamerlokale.

 

Du vil samtidig gerne fordybe dig med det digitale arbejde på computer, samt finde ud af om du er interesseret i ex.: grafik og billedbehandling, fotos og kommunikation, hardware og IT, og teknologi og programmering.

Lyder det godt, så er vi parat med et afvekslende skoleår til lige netop dig.

Digital10_ungodense

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud:

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

 

 

 

10. klasses fag

Samarbejdet mellem UngOdense og Syddansk Erhvervsskole, giver dig mulighed for at kombinere din interesse for computerverdenen med de obligatoriske fag i 10. klasse. Du får dansk, engelsk og matematik på 10. klasseniveau og afslutter året med 10. klasses prøve i disse fag. Samtidig gennemfører du grundforløb 1 på erhvervsskolen. Altså 2 papirer på en gang. Efter skoleåret kan du søge videre, på lige fod med alle andre 10.

klasser. Hvis du vælger at fortsætte i en erhvervsuddannelse afkortes dit forløb med et halvt år. Alt dette hjælper vi dig med at finde ud af.

 

Grundforløb 1

Vores forløb vil lære dig en masse om kulturen på arbejdspladser, om sikkerhed, samfund og sundhed, planlægning og metoder, dokumentation m.m. Det meste vil være indarbejdet i nogle temaer og projekter, du skal løse i forskellige samarbejdsopgaver på klassen og sammen med andre på skolen. Du får samtidig dansk på c niveau.

 

Valgfag

Valgfagene er obligatorisk og der er mange: fitness, programmering, foto/video, stylist frisør, stylist kosmetiker, tegning, klar dig selv og andre. Derudover kan du vælge engelsk C og samfundsfag C. Vi tilpasser løbende vores tilbud.

 

Undervisningsmiljø

Vi holder til på SDE Campus M Munkebjergvej 130 - blandt mange andre unge i gang med deres ungdomsuddannelser på både erhvervsskolen og gymnasiet. Du vil få et godt indtryk af elev miljøet, og vi besøger de forskellige uddannelser. Vi kører meget fælles med den anden 10.klasse, STYLE10.

 

Vi glæder os til at se dig.

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.

Kontakt

Syddansk Erhvervsskole

Munkebjergvej 130, 5230 Odense M

 

Kontaktperson på SDE:

Jesper Iversen, ji@sde.dk

 

UUO vejleder:

Mia Lindhardt, 30334184, miavl@odense.dk

 

Områdeleder

Jørgen Ettrup Nielsen, 40 45 55 17, joen@odense.dk

 Senest opdateret 15.06.2021 12:24 af MUSCH

Apricore logo