Digital10

Esport og gaming, IT og medier

Du er stærk ved computeren. Du er gamer, streamer eller esportsudøver, og ønsker at forbedre dig på flere punkter i dine spil. Du har lyst til teambaserede spil som CSGO, og deltage i online turneringer sammen med andre. Det kan være, du har indsigt i at streame og kan hjælpe til på vores twitchkanal, eller en af serverne med CSGO og Discord Vi deltager i NPF LAN, ODINCON, og lignende esports events. Både piger og drenge er velkomne i vores gamerlokale.

 

Du vil samtidig gerne fordybe dig med det digitale arbejde på computer, samt finde ud af om du er interesseret i ex.: grafik og billedbehandling, fotos og kommunikation, hardware og IT, og teknologi og programmering.

Lyder det godt, så er vi parat med et afvekslende skoleår til lige netop dig.

 

10. klasses fag

Samarbejdet mellem UngOdense og Syddansk Erhvervsskole, giver dig mulighed for at kombinere din interesse for computerverdenen med de obligatoriske fag i 10. klasse. Du får dansk, engelsk og matematik på 10. klasseniveau og afslutter året med 10. klasses prøve i disse fag. Samtidig gennemfører du grundforløb 1 på erhvervsskolen. Altså 2 papirer på en gang. Efter skoleåret kan du søge videre, på lige fod med alle andre 10. klasser. Alt dette hjælper vi dig med at finde ud af.

 

Grundforløb 1

Vores forløb vil lære dig en masse om kulturen på arbejdspladser, om sikkerhed, samfund og sundhed, planlægning og metoder, dokumentation m.m. Det meste vil være indarbejdet i nogle temaer og projekter, du skal løse i forskellige samarbejdsopgaver på klassen og sammen med andre på skolen. Du får samtidig dansk på c niveau.

 

Valgfag

Valgfag er obligatorisk og der er mange: fitness, foto/video, stylist frisør, stylist kosmetiker, tegning, klar dig selv og andre. De tilpasses løbende.

 

Undervisningsmiljø

Vi holder til på Syddansk Erhvervsskole, Munkebjergvej 130 - blandt mange andre unge i gang med deres ungdomsuddannelser på både erhvervsskolen og gymnasiet. Du vil få et godt indtryk af elevmiljøet, og vi besøger de forskellige uddannelser. Vi kører meget fælles med den anden 10.klasse, STYLE10.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

 

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Kontakt

Syddansk Erhvervsskole

Munkebjergvej 130, 5230 Odense M

 

Kontaktperson på SDE:

Jesper Iversen, ji@sde.dk

 

UUO vejleder:

Mia Lindhardt, 30 33 41 84, miavl@odense.dk

 

Områdeleder

Jørgen Ettrup Nielsen, 40 45 55 17, joen@odense.dk

 Senest opdateret 20.09.2022 10:45 af MUSCH

Apricore logo