Digital10

ESPORT OG GAMING, IT OG GRAFIK

Du er stærk ved computeren. Du er gamer, streamer eller esportsudøver, og ønsker at forbedre dig på flere punkter i dine spil. Du har lyst til at spille teambaserede spil og deltage i online turneringer sammen med andre. Det kan være du har indsigt i at streame og kan hjælpe til på vores twitch kanal. Vi deltager i NPF LAN, ODINCON, og lignende esports events. Piger og drenge er velkomne.

 

Du vil samtidig gerne fordybe dig med det digitale arbejde på computer, samt finde ud af om du er interesseret i områder som: grafik og billedbehandling, fotos og kommunikation, hardware og IT, og teknologi og programmering. Lyder det godt, så er vi parat med et afvekslende skoleår til lige netop dig.

 

Undervisningsmiljø

Vi holder til på SDE Campus M Munkebjergvej 130 - blandt mange andre unge i gang med deres ungdomsuddannelser på både erhvervsskolen og gymnasiet.

Du vil få et godt indtryk af elev miljøet, og vi besøger de forskellige uddannelser. Vi kører meget fælles undervisning med den anden 10. klasse, STYLE10.

 

10. klasses fag

Samarbejdet mellem UngOdense og Syddansk Erhvervsskole, giver dig mulighed for at kombinere din interesse for computerverdenen med de obligatoriske fag i 10. klasse. Du får dansk, engelsk og matematik på 10. klasseniveau og afslutter året med 10. klasses prøve i disse fag. Samtidig gennemfører du grundforløb 1 på erhvervsskolen. Altså 2 papirer på en gang. 

Efter skoleåret kan du søge videre, på lige fod med alle andre 10.klasser. Hvis du vælger at fortsætte i en erhvervsuddannelse forkortes dit forløb med et halvt år. Alt dette hjælper vi dig med at finde ud af.

 

Grundforløb 1

Vores forløb vil lære dig en masse om kulturen på arbejdspladser, om sikkerhed, samfund og sundhed, planlægning og metoder, dokumentation m.m. Det meste vil være indarbejdet i nogle temaer og projekter, du skal løse i forskellige samarbejdsopgaver på klassen og sammen med andre på skolen.

 

Valgfag & fitness

Valgfagene er obligatorisk og der er mange: fitness/SATS, programmering, foto/video, stylist frisør, stylist kosmetiker, tegning, klar dig selv og andre. Derudover kan du vælge højniveau fag: Dansk C, engelsk C og samfundsfag C. Vi tilpasser løbende vores tilbud.

 

Adgangskrav

Du skal have mindst 02 i gennemsnitskarakter i både dansk og matematik til afgangsprøven i 9. klasse eller en tilsvarende prøve. 

Du skal samlet have bestået folkeskolens afgangseksamen.

Du skal være vurderet uddannelsesparat.

 

Information

Her finder du information om tilmelding, optagelsessamtale og kørsel.
 

KONTAKT

Områdeleder

Jørgen Ettrup Nielsen

Mobil: 40 45 55 17

Mail: joen@odense.dk

 

Kontaktperson

Jesper Iversen

Mobil: 30 26 90 36

Mail: ji@sde.dk

 

Tina Due Enggaard

Mail: tde@sde.dk.

 

ADRESSE

Digital 10

SDE

Bygning 1

Munkebjergvej 130

5230 Odense M

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Mia Venzel Lindholdt

Mobil: 30 33 41 84

Mail: miavl@odense.dk

 Senest opdateret 12.05.2020 12:04 af CAMR

Apricore logo