Om os

Velkommen til UngOdense – ungdomsskolen i Odense Kommune

PROJEKTER & SAMARBEJDE
ORGANISATIONSDIAGRAM
ARBEJDSGRUNDLAG
BESTYRELSEN
PRAKTISKE OPLYSNINGER
PERSONDATAPOLITIK

I UngOdense har vi særligt fokus på unge og deres interesser. Vi dyrker sociale fællesskaber, talenter og nye strømninger inden for ungdommens kultur og interesser. Vi har øje for at styrke unges sociale liv og deres kompetencer til fremtidig uddannelse og job. 

 

UngOdense har mange forskellige typer af tilbud, som alle er for børn og unge: ungdomscentre, fritidsundervisning, dagundervisningstilbud, fritidsvejledning og andre former for projekter og samarbejder. Herunder er en kort gennemgang af de overordnede tilbud som UngOdense omfatter.

 

Ungdomscentre:

I UngOdense er der 10 Ungdomscentre: Camp U, Højstrup, Kroggård, Rosengård, Skibhus, Spillestedet, Syd, SydVest, Tornbjerg og Østre Plads, som er fritidstilbud til børn og unge i alderen 11-18 år.

Nogle ungdomscentre har derudover også et lokalt aktivitetssted for unge i 5. og 6. klasse tilknyttet. Aktivitetsstederne er i følgende lokalområder: Agedrup, Højby, Skt. Klemens, Korup, Ubberud, Spurvelund, Lumby, Stige, Fraugde og Rasmus Rask.

Ungdomscentrene og aktivitetsstederne har et fedt ungemiljø, hvor der kan prøves kræfter med alt fra at køre mountainbike, dyste i e-sport, tage på outdoor-adventure, spille bold, skate eller udfolde sin kreativitet inden for kunst, dans, musik, teater, håndværk, design mm.  

Læs mere om Ungdomscentrene her

 

Fritidsundervisning:

Fritidsundervisningen er en lang række tilbud for unge fra 8. klasse til 18 år, med vidt forskelligt indhold. Der er både korte og lange forløb indenfor en bred vifte af emner, som fx dans, natur og fritidsliv, medier og teknologi, bæredygtighed og mad.

Læs mere om Fritidsundervisningen her

 

Dagundervisningstilbud:

UngOdense omfatter en række 10. klassetilbud på forskellige lokationer i byen. De forskellige 10. klasser har hver deres profil, som alle forbereder de studerende til en fremtid i uddannelse og job.

Læs mere om 10. klasse her

Se vores undervisningsmiljøvurdering her

 

Derudover omfatter UngOdense en række særlige læringstilbud for elever med personlige, faglige og/eller sociale udfordringer.

Læs mere om Særlige Læringstilbud her

 

Fritidsvejledning:

Fritidsvejledningen er ungdomsskolens indsats med at støtte børn og unge i at skabe en aktiv fritid. Fritidsvejledningen samarbejder med skolerne i Odense Kommune.

Udover fritidsvejledning yder de lokale Fritids- og Forebyggelsesteams en særlig indsats overfor sårbare børn og unge, som har brug for en målrettet indsats for at blive inkluderet i en fritidsaktivitet.

Læs mere om fritidsvejledningen her

 

Kontakter og adresser:

Her kan du finde kontakter på ledelsen og sekretærerne samt adresser på alle vores matrikler

 Senest opdateret 29.04.2024 11:21 af CAMR

Apricore logo