Tastemaster /ajourføres nov. 25
I 2021 lancerede Fødevarestyrelsen nye kostråd. Rådene er bl.a. at slukke tørsten i vand, spise planterigt og vælge flere bælgfrugter og fisk frem for kød. Smag spiller en stor rolle for vores madvalg. Spørgsmålet er, om man kan få flere til at spise sundt, hvis de sunde fødevarer smager bedre?
I dag skal I undersøge, om man ved hjælp af gastrofysiske metoder og viden om madens fysisk-kemiske egenskaber kan få flere til at følge kostrådene.
Max. 20 tilmeldte.
LIFE Lab Syddanmark er LIFE Fondens første regionale undervisningslaboratorium, placeret lige ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole på Niels Bohrs Alle i Odense. I laboratoriet kan man eksperimentere med LIFE Forløb og arbejde undersøgelsesbaseret med de samme metoder og højteknologiske udstyr som forskere i internationale virksomheder – samtidig med, at det kan benyttes som læringslaboratorium for studerende på UCL.
Undervisere og evt. yderligere information
Jens Boje Pedersen jebpe@odense.dk
Andreas Karsten ark@life.dk
Tor. 6.3.25 16.00-20.00, LIFE Lab Syddanmark, Niels Bohrs Allé 1 - der vil på dagen være lidt forfriskninger!
Senest opdateret 04.11.2024 08:52 af JAMH