Tietgen Business - Handel og Detail

På Tietgen Business får du kendskab til handels- og detailbranchen. Du kommer til at opleve en spændende og anderledes skoledag. Med udgangspunkt i forskellige butikker i Odense, skal du arbejde med de nyeste butikskoncepter og trends. Du lærer at beregne, hvad varerne skal koste i butikken og hvordan virksomhederne bruger de sociale medier til at nå netop deres målgruppe.

 

I forløbet Unge i Uddannelse og Job 2022 får du et indblik i, hvordan det er at være elev på Tietgen Business. Du møder skolens passionerede lærere og elever, som fortæller dig om deres hverdag på skolen: undervisningen, fagene, det sociale miljø, studieture og meget mere. De kan også fortælle om de forskellige karriereveje, og på den måde inspirere dig til at vælge den rigtige vej for netop dig.

 

I brobygningsfilmen kan du se mere om, hvad du kommer til at opleve på din Uddannelse og Job-dag. På tietgen.dk kan du læse mere om EUD Business og EUX Business. Du kan også høre Camilla og Magnus fortælle om deres uddannelse inden for handel og detail.

 


Generelt om uddannelsen:

Uddannelsen inden for handel og detail er for dig, som gerne vil arbejde i butikker og virksomheder, hvor din vigtigste opgave er at betjene kunder og yde service. Du lærer bl.a. at købe ind, skabe en indbydende og kundevenlig butik, præsentere varerne, styre et lager, markedsføre, føre regnskab og meget mere. Du bliver også skarp til personlig kundekontakt, og du lærer at have fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends inden for handel og detail.

 

Links til inspiration:
https://www.tietgen.dk/business/ 

 

https://www.tietgen.dk/business/hovedforlob/ 

 

https://vimeo.com/253762875/fe6f63c921 

       

 

 

Videoer til inspiration:

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Mulige virksomhedsbesøg:
I forløbet har du mulighed for at besøge én af disse butikker:

 

- SuperBrugsen Næsby: www.superbrugsen.coop.dk

- SuperBrugsen Rødegårdsvejwww.superbrugsen.coop.dk

- Jysk - Risingsvej: www.jysk.dk

 

- Coop365 - Skibhusvej: www.fakta.coop.dk

 
 Senest opdateret 22.03.2022 11:28 af CAMR

Apricore logo