Den Store Bagelyst

Vi vil arbejde meget med klassiske kager og opskrifter, for at få en indføring i at bage og lave grundcremer og mousser.

 

Der vil også blive en aften hvor vi fokusere på at bage det gode brød, koldhævning med og uden surdej, hurtighævning og brug af gær i forskellige mængder til forskellige hævemetoder.

 

Der vil blive brugt noget tid på at fortælle om kagerne, og om hvad de forskellige ingredienser gør i vores deje og vigtigheden af luft og fugtighed i brød og kager. 

 

Vi vil løbende komme igennem alle de forskellige teknikker, som der skal til for at lave mesterværket, som vi laver i en afsluttende weekend. Så alle delelementerne i mesterværket er afprøvet i andre former, så metoderne er lidt mere inde under huden når vi kommer til den afsluttende weekend. 

 

På kurset vil vi også kunne komme til at skulle lave gærkager, skærekager, brød og boller, cheesecake, moussekager, lagkager, småkager og alt muligt klassisk. Men vi kan ikke nå det hele, og hvis der er nogen ønsker så vil jeg tage det med i overvejelserne løbende.

 

Alle skal selvfølgelig hjælpe med at rydde op, både løbende og når vi er færdige.

 

Vi arbejder i Skolekøkknet på Sct. Hans Skole.

 

Stefan Obbekær,

Mobil 22749720

 

 

Den Store Bagelyst
Info
#9.041
Tor. 17:00-20:40
Startdato
3. oktober 2024
Slutdato
6. marts 2025
10 undervisningsgange
Aldersgruppe
14-19 år
Klassetrin
Fra og med 8. kl.
Maks. elever
10
Tilmelding fra
25. juni 2024
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Stefan Bukhave Obbekær
Placering
Sct Hans Skole
placeholder placeholder
Tilmeld dig

Apricore logo