Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
Eud10

EUD10

EUD10 er for dig, der tænker på at gå i gang med en erhvervsuddannelse efter 10. klasse.

Hos os får du et skoleår, hvor du bliver fagligt stærkere og mere afklaret om dine muligheder for erhvervsuddannelse. Når du har gået på EUD10, er du rustet til at begynde på netop den erhvervsuddannelse, som du gerne vil!

  

Studiemiljø – vi bygger bro

Vi sidder ikke bare i ét klasselokale. Du kommer rundt på forskellige erhvervsuddannelser, da en del af undervisningen foregår på erhvervsskolerne. Du vil blive undervist af både lærere fra ungdomsskolen UngOdense og lærere fra erhvervsuddannelserne. 

EUD10-klassen har stamlokale på SDE Campus M. 

 

På EUD10 får du et godt kendskab til erhvervsuddannelserne gennem selve undervisningen, besøg og evt. praktikker. Vi gør meget ud af, at du i skoleåret får snust til fag, niveauer, aktiviteter og arbejdsmetoder, der bruges på erhvervsuddannelserne. Vi løser opgaverne med både hænder og hoved og bruger de forskellige fag i situationer og problemstillinger, som du kender fra hverdagen eller i de job, som du får kendskab til i løbet af året. Skoleåret er bygget op omkring fem moduler på fem forskellige erhvervsuddannelses indgange, hvor undervisningen foregår både i stamklassen men også på erhvervsskolen. Alle moduler afsluttes med et 6 dages brobygningsforløb på erhvervsskolen.

 

Klassefag

Udover at arbejde med de erhvervsmæssige fag, giver EUD10 dig samtidig mulighed for at afslutte en ordinær 10. klasse, med prøver i dansk, matematik og engelsk. 

 

Uddannelsesplan

Du skal arbejde med en uddannelsesplan, så du bliver afklaret med, hvad du vil efter EUD10. 

 

Selvvalgt opgave

Som i alle 10.klasser skal du lave en obligatorisk selvvalgt opgave. Her får du mulighed for at fordybe dig i, hvordan du når dine mål med dit valg af uddannelse. Du får et godt indtryk af dine langsigtede planer, men også hvad du skal opnå og vælge undervejs.

 

Året indeholder

  • Faglig viden - dansk, matematik og engelsk
  • Fem moduler fordelt på de forskellige indgange til erhvervsuddannelserne
  • Ca. 60 dages brobygning på èn af de 4 erhvervsskoler
  • 28 lektioner om ugen
  • Studieteknik og læsestrategi
  • It som redskab i undervisningen
  • Fællesskab, tryghed og engagerede lærere i et stærkt ungemiljø

Informationsvideo om alle 10. klassetilbud

På grund af  Covid19-situationen afholdes det årlige fællesarrangement om de kommende 10. klasser digitalt.

Fra den 7. januar kl. 12.00 kan du se en fælles videopræsentation af alle 10. klassestilbud i Odense Kommune

via dette link.

 

Praktisk information

Her kan du læse mere om optagelse i 10. klasse, om ordblindhed, buskort etc.

KONTAKT

Leder

Jørgen Ettrup Nielsen

Mobil: 40 45 55 17

Mail: joen@odense.dk

 

ADRESSE

Syddansk Erhvervsskole

Munkebjergvej 130

5230 Odense M

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Anette Jørgensen

Mobil: 24 88 56 61

Mail: 

ajoeg@odense.dk



Senest opdateret 01.02.2021 15:44 af BOPRO

Apricore logo