Vi Gør Det Alligevel

Under sloganet 'Vi Gør Det Alligevel" opfordrer Odense Fælleselevråd nu alle skoleelever i byen til at lade være med at fokusere så meget på, hvad man ikke må under corona-nedlukningen, men i stedet sætte gang i alt det sociale, som rent faktisk er tilladt.

Det kan være at spise frokost sammen online, bage kager synkront, quizze eller noget helt fjerde eller femte.

Fælleselevrådet søsætter en kampagne, der de næste måneder skal engagere deres klassekammerater i at finde på sociale aktiviteter for fællesskabet. Det kan være for hele klassen, en årgang eller måske endda hele skolen. Den bedste idé kåres til juni, og klassen bag den vinder et klassearrangement UngOdense, vil stå for.

- Selv om det er nederen, at der er så mange ting, vi ikke kan lige nu, så skal vi lade være med at dykke ned i et sort hul. Vi skal i stedet for ned i hullet med de gode idéer, hente dem op og sprede dem ud til hinanden. Vi skal holde op med at fokusere på begrænsningerne, men i stedet se mulighederne for, hvordan vi stadig kan lave gode sociale fællesskaber, siger Marie Holt Hermansen på vegne af Odense Fælleselevråd.

 

Se konkurrencereglerne her 

 

Se pressemeddelelsen herSenest opdateret 08.02.2021 09:58 af MBG

Apricore logo