Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

"Gør det selv" Coding Class

 
Scratch. Scratch=blokprogrammering.

Coding Class Odense er et 4-dages undervisningsforløb i kodning, der tilbydes til alle 6. klasser i Odense. Det er spiludvikling, men du behøver ikke vente til du går i 6. klasse. Du kan prøve selv af udvikle spil, og vi hjælper dig med masser af linkt og tutorials. 

 

Gå ind på "Gør det selv"-Coding Class her og få 4 lektioner med spiludvikling fra A-Z!

 

Du kan i løbet af 4 lektioner lave dit helt eget computerspil i Scratch!

På scratch.mit.edu kan du lære at programmere et spil.

På piskelapp.com kan du lære at tegne de karakterer, objekter og baggrunde, som du senere skal have ind i dit eget spil på Scratch.

 

God fornøjelse. Senest opdateret 29.07.2020 08:49 af MBG

Apricore logo