Innovation 10 er for dig, der ser dig selv med en fremtid indenfor handel eller måske som selvstændig. Du får et skoleår, hvor dit faglige niveau styrkes, og dine personlige kompetencer udvikles helt vildt. 

 

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

På Innovation-linjen har vi fokus på iværksætteri, entreprenørskab og innovation. På denne linje er det kun fantasien, der sætter grænser, og du lærer, hvordan du kommer fra en god idé til endeligt produkt.

Du bliver undervist i følgende fag

  • Iværksætteri
  • Eventplanlægning
  • Innovation
  • Afsætning/markedsføring
  • Dansk
  • Engelsk
  • Samfundsfag

Som en del af forløbet skal du deltage på iværksætteri- og innovationsmesser, hvor du skal præsentere din idé, og den vil så blive vurderet af dommere hentet ind fra erhvervslivet.

I undervisningen tager vi udgangspunkt i virksomheder omkring os, og du lærer hvordan ting fungerer i praksis.

Timerne sammensætter vi, så du både får almindelig klasseundervisning, men også laver projekter, hvor du skal bruge dine kreative og opfindsomme sider.

Et 10. klasses-forløb med innovation giver dig en stærk profil til en karriere indenfor alle former for business-verdenen. Du lærer at tænke kreativt, få idéer og føre dem ud i livet.

 

Det særlige ved at tage en 10. klasse her er at du tager din 10. klasseseksamen og starter din erhvervsuddannelse på samme tid. Når dit 10. klassesforløb hos os er afsluttet har du nemlig både en 10. klasse og et grundforløb 1 i hånden.

 

STUDIETUR

I løbet af skoleåret har vi indlagt forskellige ture, virksomhedspraktik og brobygning. En fast del af forløbet er også en studietur til udlandet, hvor vi fx besøger en innovativ virksomhed, eller bliver inspireret og udfordret på anden måde.

 

SAMARBEJDE MELLEM UNGODENSE og TIETGENS BUSINESS

Forløbet udbydes i et samarbejde mellem Tietgens business og UngOdense, som står for 10.klassesfagene; dansk, matematik, engelsk og tysk (valgfag). Du går til afgangsprøve i disse fag

 

UNDERVISNING SAMMEN MED EUD- OG EUX-ELEVER

Din hverdag i 10. klasse vil være sammen med elever fra eud og eux business, der alle er ved at tage deres uddannelse på Tietgen Business. Det sker i vores lokaler på Lerchesgade 29 i Odense. Du kommer derfor allerede her til at lære vores skolen at kende og opleve studiemiljøet på vores business-uddannelser. Desuden bliver du undervist af lærere fra både folkeskolen og vores uddannelser.

 

ADGANGSKRAV

For at blive optaget på 10. klasse på Tietgen Business skal du have:

  • gået 9 år i skole
  • bestået folkeskolens afgangsprøve
  • 02 i dansk og 02 i matematik

 

 
 

Information

Her finder du information om tilmelding, optagelsessamtale og kørsel.
 

KONTAKT

Områdeleder

Jørgen Ettrup Nielsen

Mobil: 40 45 55 17

Mail: joen@odense.dk

 

Uddannelsesleder

Lone Wallin

Mobil: 65 45 26 00

Mail: lonh@tietgen.dk

 

ADRESSE

Digital markedsføring og design

Tietgen Business

Indgang K

Lerchesgade 29

5000 Odense C

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Bettina Ring

Mobil: 24 88 56 75

Mail: bki@odense.dk

 Senest opdateret 12.05.2020 12:06 af CAMR

Apricore logo