Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

Valgfaget Innovation & Bæredygtighed

 
Img_0014. Gruppe der præsenterer sin ide.

Innovation og Bæredygtighed er et 60 timers valgfag over 10 dage for forkeskolens ældste klasses elever. Valgfaget er et samarbejde mellem 8 folkeskoler, ungdomsskolen, FynBus, Odense Cykleby og Odense Letbane.

 

Forløb

Eleverne undervises i innovative metoder og i designtænkning. Derefter får de en grundig introduktion og rundvisning på virksomhederne, der efterfølgende stiller eleverne konkrete udfordringer omkring bæredygtighed med afsæt i virkelige problemstillinger. Igennem undervisning i innovation og designtænkning får eleverne en basisviden, som de bruger i deres løsningsforslag til forsyningsselskabernes udfordringer. Valgfagets elever kommer fra forskellige skoler, og sammensættes i grupper på tværs af skolerne for at stimulere innovationen. Undervisningsformen er praksisnær og kobler klassisk klasseundervisning med praktiske hands on øvelser i form af prototypeudvikling. Forløbet afsluttes med en idéfestival, hvor eleverne præsenterer deres løsninger for virksomhederne under overværelse af politikere, forældre og presse.

 

KONTAKT

Peter Albrechtsen, Mobil: 24 45 60 40, Mail: paal@odense.dk

 

ADRESSE

Danmarksgade 10, 5000 Odense C

 

Få mere at vide i nedenstående video:

 
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 11.12.2020 10:05 af KISRO

Apricore logo