Psykologi & Samfundsfag
Psykologi og samfundsfag er til dig, der har lyst til at diskutere og forholde dig kritisk til den verden og det samfund, du er en del af.
I undervisningen skal vi arbejde med forskellige temaer, som fx etiske dilemmaer, menneskesyn, livssyn, demokrati, aktivisme, kulturmøder, opdragelse, arv, miljø, personlighed og identitet.
Vi skal forholde os til, hvor vi kommer fra, og hvad det betyder for vores måde at møde andre på. Vi skal arbejde med, hvordan man som menneske tænker, handler, føler og udvikler sig – både alene og i samspil med andre.
Praktisk information
BEMÆRK: NBA10 har i skoleåret 2021/2022 fire studieretninger: Psykologi & samfundsfag - Sport og e-sport - Teknologi og science - Mix
OBLIGATORISKE FAG
Dansk
Vi styrker de faglige kompetencer inden for læsning, skriftlig fremstilling, fortolkning og kommunikation.
Dansk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E.
Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs fagene
Matematik
Vi udvikler de matematiske kompetencer og opnår viden og færdigheder inden for kompetenceområderne “matematiske kompetencer”, “Tal og algebra”, “Geometri og måling” og “Statistik og sandsynlighed”.
Matematik i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E.
Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene.
Engelsk
Vi udvikler elevernes sproglige, tekstmæssige og interkulturelle kompetencer, således at man kan anvende sproget sikkert i hverdagslivet, i ungdomsuddannelserne og på arbejdsmarkedet.
Der arbejdes med kompetenceområderne “Mundtlig kommunikation”, “Skriftlig kommunikation” og “Kultur og samfund”.
Engelsk i 10.klasse starter på niveau F, som bygger oven på det faglige fundament i 9.klasse(niveau G) og afsluttes sidst på året på niveau E.
Studieretningens temaer og fagområder vil blive også blive inddraget i de obligatoriske fag, så der opleves en sammenhæng på tværs af fagene.
Eksempler på valgfag
Tilbudsfag er prøveforberedende fag
- Fysik
- Tysk
- Lektiecafé
VALGFAG
- Lifehack
- Idræt
- Medie & Kommunikation
- Outdoor & Adventure
KONTAKT
Leder
Bo Rotbøl
Mobil: 40 48 60 00
Mail: bopro@odense.dk
ADRESSE
NBA10
Niels Bohrs Allé 210
5220 Odense SØ
VEJLEDNING
UUO vejleder
Kasper Samuelsen
Mobil: 24 88 56 77
Mail: krsam@odense.dk
Senest opdateret 16.04.2024 11:25 af MUSCH