Elsker du at gå og eksperimentere derhjemme, og/eller er du nysgerrig på kager og brød, så kom og vær med til at arbejde med en professionel bager/konditor i moderne faciliteter.
Vi vil arbejde med alt fra søde og sprøde kager til luftigt og saftigt brød. Du vil lære nye teknikker, som dem du ser på TV. Vi skal glaze kager, støbe chokolade og meget mere...KOM FRISK :-)
Torsdage kl. 16.00-20.00, Kold College, Landbrugsvej 55.
Der er planlagt 5 kursusgange, og som udgangspunkt med opstart torsdag 24.4 og herefter 1.5, 8.5, 15.5 og 22.5
Max. 20 deltagere. HUSK TILMELDING!
Se i øvrigt også mere om uddannelserne på Kold her:
Faglærere Kold College
Kontaktperson UngOdense Jan Mikael Hansen, jamh@odense.dk
| 1: | Tor | 24.04.2025 | kl. 16:00 | - | 20:00 | Uge 17 | ||
| 2: | Tor | 01.05.2025 | kl. 16:00 | - | 20:00 | Uge 18 | ||
| 3: | Tor | 08.05.2025 | kl. 16:00 | - | 20:00 | Uge 19 | ||
| 4: | Tor | 15.05.2025 | kl. 16:00 | - | 20:00 | Uge 20 | ||
| 5: | Tor | 22.05.2025 | kl. 16:00 | - | 20:00 | Uge 21 |