UngOdense Musical - Verden Venter - Band

Begiv dig ind i musicalens spændende verden, hvor du ved hjælp af professionelle undervisere bliver taget igennem en lærerig og udfordrende proces.

 

Forløbet er både for dig som kender musicalens verden og måske har betrådt en scene før. Og det er også for dig, som går med en drøm om at afprøve om det er noget for dig. Vi griber dig, lige der hvor du er og hjælper dig til at dygtiggøre dig indenfor musicalens mange aspekter. Her får du lov til at fordybe dig i skuespil, musik, dans, sang og lyd/lysteknik, hvor alle har en professionel tilgang til det. 

 

Vi har stort fokus på fællesskab og nærvær fordi vi mener, at igennem tryghed udvikler vi os bedst. 

Derfor starter vores forløb med en weekend sammen, hvor vi kan lære hinanden at kende og hvor du har mulighed for at komme med dine ønsker for dit forløb og underviserne vil udfordre dig i forskellige ting indenfor genren.

 

Weekenden er d. 28.-29.9. Starttidspunktet er kl. 10.

 

Som udgangspunkt skal du sætte hele weekenden af. Først efter weekenden vil de forskellige roller bliver fordelt, og vi kan gå i gang med årets forestilling Verden Venter. 

 

Skaberne bag musicalen er blandt andet Høg og Aagaard, som også har komponeret og tekstforfattet musik og sangtekster til kæmpesucceserne Jordens Søjler, Vildheks, Skammerens datter og Magrethe. Med sig til at skrive og udvikle VERDEN VENTER har de haft den altid dygtige Michael Mathiesen.

 

VERDEN VENTER er en gribende og rørende fortælling om en gruppe unge mennesker på en skole i 1958. En ny ung lærer, Søren Dissing, er startet. Dissing har selv været elev på skolen, og det til trods han har en helt anden agenda for undervisningen end resten af det gamle lærerkollegium. Dissing vil inspirere sine elever til at følge deres hjerte og gribe dagen. Men selv gemmer Dissing på en dyb hemmelighed, som for alt i verden ikke må slippe ud.

 

Forestillingen foregår i et univers, som ligeså vel kunne udspille sig i dag. Dette gør fortællingen troværdig og vedkommende. Det eneste, der egentligt peger os mod en tid i slutningen af 50’erne, er, udover tiltalen ”De” og et yderst forstokket lærerkollegium, at rock’n’roll i 1958 lige er kommet til Danmark, og at eleverne er nødt til at spille deres nye yndlingsmusik i smug for ikke at få konfiskeret deres instrumenter. Men også dét vender Dissing op og ned på, da han lader eleverne selv stå for musikken til årets skoleforestilling. Der er stor modstand fra resten af lærerkollegiet, som lukker forestillingen ned, og vreden vil ingen ende tage, da eleverne finder en lovlig udvej, så de kan sætte deres stykke op udenfor undervisningen. Men det får store konsekvenser både for Dissing og for eleverne, og for specielt én elev, får det fatale følger.

 

VERDEN VENTER har et virkelig velskrevet manuskript med fremragende musik og sangtekster. Den er sjov og vedkommende, rørende og sørgelig. Alt sammen svøbt i smukke ballader og dramatiske danseoptrin.

Vi håber, du er klar på en anderledes og tilpasset tilgang til UngOdenses Musical. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Stine, Emil,  Malou, Vicki og Fibbe (Sofie)

 

Sofie Dahlslykke Sarbo

 ssarbo@gmail.com

 

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
Tidsrum: Lør. 10:00 - søn. 18:00
Startdato: 28. september 2024.
Slutdato: 29. september 2024.
Aldersgruppe: 14-20 år
Klassetrin: Fra og med 8. kl.
Tilmelding fra: 24.06.2024
Tilmeldingsstatus: Åbent for tilmelding

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere: Sofie Dahlslykke Sarbo

Ungdomscenter Skibhus
placeholder placeholder
Victoriagade 33
5000 Odense C
Tilmeld digSenest opdateret 04.07.2024 15:20 af MKJA

Apricore logo