Vi vil arbejde meget med klassiske kager og opskrifter, for at få en indføring i at bage og lave grundcremer og mousser.
Der vil også blive en aften hvor vi fokusere på at bage det gode brød, koldhævning med og uden surdej, hurtighævning og brug af gær i forskellige mængder til forskellige hævemetoder.
Der vil blive brugt noget tid på at fortælle om kagerne, og om hvad de forskellige ingredienser gør i vores deje og vigtigheden af luft og fugtighed i brød og kager.
Vi vil løbende komme igennem alle de forskellige teknikker, som der skal til for at lave mesterværket, som vi laver i en afsluttende weekend. Så alle delelementerne i mesterværket er afprøvet i andre former, så metoderne er lidt mere inde under huden når vi kommer til den afsluttende weekend.
På kurset vil vi også kunne komme til at skulle lave gærkager, skærekager, brød og boller, cheesecake, moussekager, lagkager, småkager og alt muligt klassisk. Men vi kan ikke nå det hele, og hvis der er nogen ønsker så vil jeg tage det med i overvejelserne løbende.
Alle skal selvfølgelig hjælpe med at rydde op, både løbende og når vi er færdige.
Der er undervisning i ulige uger.
Vi arbejder i Skolekøkknet på Sct. Hans Skole.
Stefan Bukhave Obbekær,
1: | Tor | 25.09.2025 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 39 | ||
2: | Tor | 09.10.2025 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 41 | ||
3: | Tor | 23.10.2025 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 43 | ||
4: | Tor | 06.11.2025 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 45 | ||
5: | Tor | 20.11.2025 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 47 | ||
6: | Tor | 15.01.2026 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 3 | ||
7: | Tor | 29.01.2026 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 5 | ||
8: | Tor | 26.02.2026 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 9 | ||
9: | Tor | 12.03.2026 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 11 | ||
10: | Tor | 19.03.2026 | kl. 17:00 | - | 20:40 | Uge 12 |