Unge, bæredygtighed, inspiration

Kom og vær med i arrangørgruppen for festival for Fremtiden 2024

Vil du være med til at skabe en grønnere fremtid?

Bliv en del af Festival for Fremtiden 2024 - stedet hvor unge forandrer verden!

 

Festivalen er en festival over to dage i august, som giver elever fra 5.-9. klasse mulighed for at tilegne sig handlekompetencer, så de kan hjælpe med at realisere FN’s 17 verdensmål. De skal gå fra festivalen med en lang række lifehacks og værktøjer til at være mere bæredygtige i deres hverdag. De får viden om FN’s 17 verdensmål, så de kan fortælle om dem og inspirere andre til at hjælpe med at opfylde verdensmålene.

 

Festival for Fremtiden er lavet af unge - for unge. Det betyder, at der hvert år kommer en ny arrangørgruppe på opgaven. Arrangørgruppen danner sit eget fællesskab og alle er velkomne.

Er du mellem 14 og 19 år og har lyst til at gøre en positiv forskel? Så er Festival for Fremtiden lige noget for dig! Arrangørgruppen er hjertet af denne unikke festival, drevet af unge og for unge. Vi søger passionerede unge fra alle dele af byen, med forskellige baggrunde og idéer, til at planlægge og lede Festival for Fremtiden 2024.

 

Hvad vi tilbyder dig:

Læring og erfaring: Du vil lære om bæredygtighed, eventplanlægning og teamwork.

Netværk: Mulighed for at møde andre engagerede unge, lokale organisationer og virksomheder.

Personlig udvikling: Du vil udvikle ledelseskompetencer, kreativitet og ansvarlighed.

 

Dit ansvar:

Som en del af arrangørgruppen får du chancen for at påvirke, inspirere og skabe forandring. Du vil være med til at planlægge og afvikle festivalen, der fokuserer på FN's 17 verdensmål. Din opgave er at være med til at styre festivalens kommunikationskanaler, og at udvælge dem, som skal stå i vores stande og lave vores workshops. Du skal også være med til at skabe en festivaloplevelse, der inspirerer unge til at handle bæredygtigt.

 

Første møde

det er helt uforpligtende, torsdag d. 22. februar kl. 16.00 på Østre Plads, Danmarksgade 10, 5000 Odense C.

 

Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig!

 

Sammen skaber vi en bæredygtig fremtid! 🌿💚Senest opdateret 19.01.2024 13:05 af MBG

Apricore logo