ICEKIID spiller på årets Blå Mandag

Der er lagt op til et brag af en fest når ICEKIID optræder for nybagte konfirmander og klassekammerater 29. april på Posten.

 

Odense Kommune, Børn- og Ungeforvaltningen og ungdomsskolen UngOdense – afholder i foråret 2024 Blå Mandags-arrangementer for konfirmander og de klassekammerater, der ikke skal konfirmeres.

 

Der er stadig billetter til arrangementet, så skynd dig at tilmelde dig og din klasse her

 

Om ICEKIID

ICEKIID er en af Danmarks mest dynamiske og karismatiske afro-beat-sensationer. ICEKIID har cementeret sin position som en af Danmarks mest lovende artister og afro-beat sangere med en lang stime af hits og en overvældende scenetilstedeværelse.

 

ICEKIIDs unikke talent og hans samling af gennemførte hits, som 'ErruDumEllaHvad', 'Gulddans', 'Jumeirah', 'Blondiner & Brunetter' samt mange flere, garanterer et højspændt og energifyldt show hver eneste gang. Med FCK-hyldestsangen ’Gulddans’ fra 2016 fik ICEKIID brudt igennem på musikscenen og i 2021 skrev han dansk musikhistorie ved at sikre sig en plads til 'ErruDumEllaHvad' i det populære videospil FIFA.

 

Sommeren 2023 har været et vidnesbyrd om det ekstraordinære talent, som ICEKIID besidder. Han har taget festivalscenerne med storm og efterladt publikum forbløffet over sine uforglemmelige optrædener. ICEKIIDs unikke evne til at levere friske og engagerende tekster, innovative beats og en uovertruffen energi på scenen har konsekvent tiltrukket publikum i imponerende mængder.

 

Mens han forbereder sig på sin kommende sommerturné, kan fans se frem til at opleve et endnu mere energisk og medrivende show fra den unge hitmager, der fortsætter med at redefinere dansk hiphop. Den kommende sommer bliver et brag af en fest, når ICEKIID rykker ud med sit store band, og med én mission; at få Danmark til at danse.

 Senest opdateret 08.01.2024 09:29 af MUSCH

Apricore logo