Ny bestyrelsesformand for Odense Fælleselevråd

Aya er nyvalgt formand for Odense Fælleselevråd og går til daglig i 9.Y på Provstegårdskolen. 22. september var hun sammen med andre 80 børn og unge fra hele Odense til Fælleselevrådsdag hos UngOdense i Tornbjerg. Her mødtes elevrødderne og lærte om formidling, hvordan man repræsenterer andre end én selv samt hvordan man skaber stærke elevråd, der kan gøre en forskel ude på de enkelte skoler.

 

Aya har været meget motiveret til at stille op som formand  

”Det er virkelig vigtigt for mig, at der er nogen til at tage fat i de ting, som vi oplever på vores folkeskoler. Der skal være et fællesskab klar til at klæde eleverne på, så man ikke står alene ude på skolerne. Jeg har altid været meget passioneret i forhold til at gøre en forskel for andre. Og så har jeg fået en masse ledelseserfaring som bestyrelsesmedlem sidste år, som jeg gerne ville bygge videre på”  

 

Aya er heller ikke i tvivl om, hvad der bliver det vigtigste tema for hende i hendes formandstid.

”Det er helt sikkert trivsel og relationerne i klassen. For mig at se, er det skolens rugbrød. Noget, der bare skal være på plads, før man kan lægge andre ting ovenpå. Hvis man er ked af at komme i skole, bliver det svært bare at møde op – for slet ikke at tale om at følge med i timerne”.

 

Læs mere om Odense Fælleselevråd på odense.dkSenest opdateret 10.10.2023 14:30 af MUSCH

Apricore logo