Diplomoverrækkelse på rådhuset

Det var syv stolte unge, som tirsdag den 22. november fik overrakt diplom for deres deltagelse i projekt Måltid-Fritid-Fremtid. Rådkvinde for Børn- og Ungeforvaltningen, Susanne Crawley Larsen, varetog diplomoverrækkelsen.

 

Måltid-Fritid-Fremtid er et projekt, som skal hjælpe unge til at få et fritidsjob. Projektet er et samarbejde mellem UngOdense, Red Barnet og Meyers Madhus og en stribe private virksomheder.

 

Igennem otte uger får de deltagende unge fire ugers oplæring i et restaurationskøkken og herefter fire ugers praktik i en privat virksomhed. Undervisning og praktik foregår to gange om ugen efter skoletid. Køkkenoplæringen varetages af Martin Horn fra Meyers Madhus med hjælp fra Marco Gauden som er frivillig kok i projektet. Under projektet får de unge støtte fra frivillige mentorer fra Red Barnet.

 

Måltid-Fritid-Fremtid har været afviklet siden 2020 med støtte fra en lang række private virksomheder, som har tilbudt de unge en praktikplads.

Tak til Bilka, Ikea, Føtex, Restaurant HC, MASH, Café Biografen, Rema 1000, Lagkagehuset…

 

Vi ønsker de unge held og lykke med jagten på et fritidsjob.

 

Vil du vide mere om Måltid-Fritid-Fremtid, kan du kontakte Khazar Mohammadi, Projektmedarbejder, UngOdense på khamo@odense.dkSenest opdateret 23.11.2022 10:14 af MUSCH

Apricore logo