Nu kan der købes billetter til årets musical - BACK TO THE 80’s

BACK TO THE 80’s

Med et brag af et show fyrer en ny generation af unge op under den trendy og attitudebevidste musikkultur, der med massiv gennemslagskraft kom til at sætte dagsordenen for lyden af 80'erne. 

Køb billetter til den årlige musical, som kan opleves på Magasinet, Brandts Passage, Odense fra 8. til 11. december 2022. 

 

Billetter bestilles her

BACK TO THE 80’s unge kæmper en brav kamp for at realisere sig selv som individer med forskellige drømme, ønsker og behov. Hormonerne raser, og musikken spiller, mens hele highschool-miljøet med typer som nørden, den søde pige og den kejtede fyr, tager livtag med tilværelsens små og store spørgsmål. Vi er midt i en tid, hvor blå øjenskygge er det universelle skønhedsmiddel for piger af alle typer, og Don Johnson-hår er det samme som maskulin charme.


Med BACK TO THE 80’s rammer UngOdense atmosfæren og tidsbilledet lige på kornet. Der er dømt 80’er-stemning, og sproget beriges af gloser som knæhøj karse og bred ymer i spandevis. Skuespillere, sangere, musikere og dansere, der er iført autentiske outfits, skyder ikke mindre end 25 af epokens træfsikre hits af for fuld udblæsning.


BACK TO THE 80’s byder på fantastisk flotte danseoptrin, der sammen med de kendte 80’er-tunes går op i en højere enhed med forestillingens handling. Genoplev lyden af 80’erne gennem et sandt musikalsk overflødighedshorn af klassikere som Girls Just Want To Have Fun, Time Of My Life, Footloose, Glory Of Love, We Are The World og mange flere.

                                        Senest opdateret 27.10.2022 09:17 af MUSCH

Apricore logo