Nu kan der købes billetter til årets musical -The Blues Brothers

The Blues Brothers - On a Mission from God

Årets musical er en hyldest til “The Blues Brothers” - en af de største kultgrupper, der med spektakulær og alternativ sceneoptræden har begejstret en kæmpe fanskare verden over.

 

Køb billetter til den årlige musical som spilles på Magasinet fra 12. til 16. december 2021.

Link til billetsystemet

 

Vores musicaludgave ligger tæt op ad den oprindelige film, der alene i USA indspillede for over 80 millioner dollars og hævede begrebet “The Blues Brothers” helt op i de overjordiske kultsfærer.

Vi har beholdt de mange komiske situationer og vanvittige personer, og krydret det hele med flotte og frække danseoptrin. Musikken spiller en kæmpe rolle, idet omdrejningspunktet er et band, der forsøger at gøre comeback - med de største blues- og soulnumre.

 

Det er ikke virkelighed og det er heller ikke særlig realistisk. Det er et kig indenfor i en vanvittig verden, hvor skæve eksistenser mødes. Det er humor når den er allerværst, og sidst, men ikke mindst, er det en åbenlys kærlighedserklæring til den amerikanske blues-, soul- og rockmusik.

 

Dialogerne og de imponerende danseoptrin taler for sig selv, ligesom den forrygende musik der er et univers af musikalske perler, der alle på sublim vis forener det klassiske med det utæmmelige: Think, Respect, Soul Man, Going Back to Miami, Jailhouse Rock og mange flere.

 Senest opdateret 05.10.2021 10:44 af MUSCH

Apricore logo