Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

OL i Mosen

Odense har fået sit helt eget Sommer OL for børn og unge i hele byen.

 

Boldbanen bag Vollsmose Torv har i uge 27 dannet rammen for nogle festlige dage, hvor masser af glade børn og unge ugen igennem har deltaget i OL i Mosen – og humøret og energien har været i top.

 

Torsdag var, Rådkvinde for Odenses børn og unge, Susanne Crawley Larsen på besøg for at opleve OL-stemningen. Susanne Crawley Larsen viste stor interesse, og var meget positiv over arrangementet. På besøget fik hun en rundvisning af alle aktiviteter, og snakkede med både børn, forældre og medarbejdere.

 

I samarbejde med fodboldklubben FIUK har der været turneringer i forskellige discipliner og aldersklasser – og så har der selvfølgelig været kåringer og overrækkelser af medaljer hver dag.

 

Udover OL-disciplinerne har der været konkurrencer, gøgl, leg, musik, madboder, hoppepude og rodeotyr – kort sagt, så har der været aktiviteter for hele familien.  

 

Vollsmose Corona Info har også været til stede på OL-pladsen for at dele håndsprit ud til alle deltagere og besøgende. Derudover var de lokale SSP-medarbejdere også rundt for at snakke med de besøgende.

 

Både forældre, børn og unge var meget begejstrede for OL-arrangementet, og håber meget, at det vender tilbage næste år.Senest opdateret 08.07.2021 16:04 af CAMR

Apricore logo