Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngedemokratiUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

Hvad laver Fritidsvejledning Uden Grænser?

❓Hvad sker der, når en fagperson henviser et barn til Fritidsvejledning Uden Grænser (FVUG)❓

 

Vores lille team har lavet en lille film om FVUG, som fortæller, hvad der sker, når vi får en henvisning.

 

FVUG er et kommunalt tilbud i Odense for sårbare børn i alderen 6-18 år. Et tilbud som arbejder ud fra, at en fritidsaktivitet kan gøre en forskel. Det kan handle om alt fra sociale, emotionelle, kognitive og fysiske udfordringer. Vi arbejder helhedsorienteret og tilpasser vores indsats det enkelte barn. 

 

Vi igangsætter kun indsatser via. henvisninger fra fagpersoner, så kontakt os, og så tager vi en dialog om barnets situation.

Del derfor gerne vores video, så vores budskab kan komme ud til de relevante fagpersoner.

 

Læs mere om FVUG og UngOdenses fritidsvejledning til alle børn og unge her.

 

Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 29.04.2021 11:02 af MBG

Apricore logo