Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

Læringsforløb i Halmhuset

 
Forside læringsforløb 5. og 6. klasse. Forsiden af folder om læringsforløb for 5. og 6. klasser..

Læringsforløb for 5. & 6.klasser

UngOdense tilbyder Odenses folkeskoler et gratis og spændende læringsforløb med udgangspunkt i Halmhuset, hvor elever i 5. og 6. klasse får mulighed for at arbejde med begrebet bæredygtighed indenfor forskellige emner, som eleverne kender til: mad, tøj, vand og genbrug.

 

Læringsforløb om bæredygtighed for 5. og 6. klasse

Undervisningen indeholder en kombination af teori og praksis, så eleverne både modtager information, indgår i debatter og tager aktivt stilling til emnerne. Samtidigt får de en hands-on oplevelse igennem den praktiske dimension, hvor de laver noget fysisk. Tanken er, at teori og praksis spiller sammen på en gensidig understøttende måde, så elevernes horisont, indsigt, erfaring og praktiske evner udvikles. Alle læringsforløb starter med et indledende modul med en rundvisning i Halmhuset og ungdomscenteret på Østre Plads samt undervisning i, hvad bæredygtighed er. Dette indledende modul er et fast element, ligesom der bliver lavet mad over bål i alle forløb. Derudover får alle elever ved endt forløb, et klistermærke til skoletasken eller computeren, hvor der står, at de nu er Halmhusets miljøambassadører.

 

I 2021 har vi forløb om

  • Mad og selvforsyning
  • Tøj, produktion og forbrug
  • Plastik og havmiljø
  • Biodiversitet i byen

Læs folderen og tilmeld jer hos

Kontaktperson: Susan Dam Andersen

Telefon: 61 15 53 68

E-mail: susa8625@appsodense.dk

 

Klik på billeder for at se folderen

 

Læs også om vores Kano-skralde-opsamlingsture.

Se TV2Fyns lille video om sidste års ture her. 

 

 

 
Forside Kano-skralde-opsamlingstur. flyer om Kano-skralde-opsamlingsture
Plakat 2020. Hvor fandt hvem hvor meget skrald i Odense Å
 

KONTAKT

Peter Albrechtsen

Mobil: 24 45 60 40

Mail: paal@odense.dk

 

ADRESSE

Danmarksgade 10, 5000 Odense CSenest opdateret 11.02.2021 13:54 af MBG

Apricore logo