Talentfulde unge står bag egen fernisering

 
Fatama Al-Zahraa, 19 år
Maiken Koch Hansen, 24 år
 

07-10-2020

 

Maiken og Fatama står i dag for første gang med deres helt egen udstilling i Beboerhuset på Godthåbsgade 30 B, i hjertet af Odense. De blev begge spottet til UngOdenses Forårsudstilling tilbage i februar af Mia Keinke, som er en del af kunstgruppen i Beboerhuset. Hun så med det samme de to pigers talent og et potentiale til en fælles udstilling.

 

Mia Keinkes tilbud om en fælles udstilling var en mulighed, som Maiken og Fatama ikke kunne sige nej til. De er begge glade for, at de fik tilbuddet om at udstille sammen, da de efterhånden kender hinanden rigtig godt. Fatama og Maiken lærte hinanden at kende gennem UngOdense, hvor de begge kom til Kreativ Fredag i Laden hos kunstpædagog Gitte Skovmand. Her begyndte de for første gang at udfolde deres kreative evner inden for malerverdenen. Maiken og Fatama fortæller, at lysten til at male kom gennem Laden, hvor de begge har udviklet sig gennem årene.

 

Maikens tanker bag nogle af værkerne er inspireret af hendes interesser inden for gymnastik, dans og musik, mens Fatama både kan lide at male realistiske malerier af hendes nærmeste familie samt fantasy. 

 

De er begge helt sikre på at videreføre kunsten mange år endnu. Fatama fortæller, hvordan hun ser det at male som et frirum, hvor hun helt kan slappe af. Derudover synes de begge, at der er et godt fællesskab i Laden, hvor de har fået lov til at blive, selvom de ikke længere er en del af UngOdense.

 

”Vi vil gerne takke billedkunstner og kunstpædagog Gitte, da hun er en stor grund til, at vi står her i dag”. (citat: Maiken og Fatama).

 

Udstillingen kan opleves på Godthåbsgade 30 B i Odense C, frem til den 03-11-2020.

 

 

Kreative tilbud fra UngOdense

Art - Busters
Art - Lab +
Art-Lab online
AtelierKANT - kunst og kreativitet
De Unges Forårsudstilling – Online Galleri 2021
Design og bæredygtighed - FORÅR 2021
Design og Cosplay i Laden
Design og Cosplay i Underværket
Design og syning i Bellinge
Design og tekstil
Gadekunst
Garn-dag på NBA 210 - FORÅR 2021
GlimmerOnsdag
Graffiti på symaskinen - FORÅR 2021
I Hælene på Skagens Malerne
Keramikværksted for 7. kl. - 18 år
Klassisk Tegning
Kunst- og kulturture
Kunststationen - Torsdag
Kunststationen - Onsdag
Kunststationen - Workshop - UDSKUDT!
Laden ART - LAB 1
Laden ART - LAB 2
Laden ART - LAB 3
Linoleumstryk
Love Electron
Maleri
Skønhedsklinik
Østre ART - LAB


Senest opdateret 19.10.2020 09:33 af

Apricore logo