Talentfulde unge står bag egen fernisering

Fatama Al-Zahraa, 19 år
Maiken Koch Hansen, 24 år

07-10-2020

 

Maiken og Fatama står i dag for første gang med deres helt egen udstilling i Beboerhuset på Godthåbsgade 30 B, i hjertet af Odense. De blev begge spottet til UngOdenses Forårsudstilling tilbage i februar af Mia Keinke, som er en del af kunstgruppen i Beboerhuset. Hun så med det samme de to pigers talent og et potentiale til en fælles udstilling.

 

Mia Keinkes tilbud om en fælles udstilling var en mulighed, som Maiken og Fatama ikke kunne sige nej til. De er begge glade for, at de fik tilbuddet om at udstille sammen, da de efterhånden kender hinanden rigtig godt. Fatama og Maiken lærte hinanden at kende gennem UngOdense, hvor de begge kom til Kreativ Fredag i Laden hos kunstpædagog Gitte Skovmand. Her begyndte de for første gang at udfolde deres kreative evner inden for malerverdenen. Maiken og Fatama fortæller, at lysten til at male kom gennem Laden, hvor de begge har udviklet sig gennem årene.

 

Maikens tanker bag nogle af værkerne er inspireret af hendes interesser inden for gymnastik, dans og musik, mens Fatama både kan lide at male realistiske malerier af hendes nærmeste familie samt fantasy. 

 

De er begge helt sikre på at videreføre kunsten mange år endnu. Fatama fortæller, hvordan hun ser det at male som et frirum, hvor hun helt kan slappe af. Derudover synes de begge, at der er et godt fællesskab i Laden, hvor de har fået lov til at blive, selvom de ikke længere er en del af UngOdense.

 

”Vi vil gerne takke billedkunstner og kunstpædagog Gitte, da hun er en stor grund til, at vi står her i dag”. (citat: Maiken og Fatama).

 

Udstillingen kan opleves på Godthåbsgade 30 B i Odense C, frem til den 03-11-2020.

 

Kreative tilbud fra UngOdense

ArtLab+
Bæredygtig tekstil- og smykkedesign
Design & syning | Bellinge
Designer-kursus første gang 5. marts
Design og tekstil
Digital Billedkunst
Graffiti
Guldweekend
I Hælene på Skagens Malerne
Keramikværksted
Klassisk Tegning og maleri
Kunst- og kulturture
Kunst og Kreativitet
Kunststationen - Onsdag
Laden ART - LAB 1
Laden ART - LAB 2
Laden ART - LAB 3
Linoleumstryk
Love Electron
NBA - Foto Galleri forår 2022
Online kunstudstillinger - YOUNG ARTIST
S.T.R.I.K - Workshop 3 (strik for øvede)
SokkeWorkshop - Mette Lundstad
Vollsmose Billedskole
Værksted & Markedsdag
YOUNG ARTIST 2022 - DE UNGES FORÅRSUDSTILLING INFO/TILMELDING
Østre ART - LAB
Øst Vest - kunst er bedst


Senest opdateret 19.10.2020 09:33 af

Apricore logo