Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
 

Hus 88

Hus 88

 

Hus 88 rummer mange aktiviteter og lokalerne benyttes som fast mødested for områdets beboergrupper, grundejerforening m.m. Aktiviteterne i Hus 88 er mange – fra UngOdenses dag- og aftenundervisning, hovedsagelig med overbygningselever og ungdomsklub) – til faste grupper med et lokalebehov.

 

Hus 88 kan benyttes af alle fra Odense, men det er først og fremmest for beboere i Blangstedgård området. Nogle af vores brugere har egne lokaler fx Odense Model Jernbane Klub (OMJK), Odense Petanque Klub `87, OK-Kunst, Den Fynske Stenklub og Bingo. Andre lokaler har faste brugere, men kan også benyttes af andre.

 

Salen

Vi har en god sal med plads op til 110 personer. Den kan benyttes som alm. samlingssal; men også til kurser, konferencer, bankospil – og i ledige perioder som indendørs legeplads for Børne Centeret.

 

Café 88

har plads til 60 personer, og den har åbent ugens 4 første aftner fra kl. 16.00 til 22.00, hvor der fra køkkenet kan købes mad; men ellers er det en Café.

 

KONTAKT

Nina F. Øhlenschlæger

Telefon: 29 63 10 26

Mail: nf@odense.dkSenest opdateret 06.05.2020 15:57 af MBG

Apricore logo