Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind
 
Coop crew

Coop Crew – Når fritid bli’r til fremtid

 

Coop Crew har til formål at hjælpe unge til at få et fritidsjob.

 

Projektet består af et træningsforløb, hvor de unge, gennem undervisning og praktiske øvelser i en fakta-butik, udvikler deres personlige, sociale og faglige kompetencer. Helt konkret betyder det, at de unge lærer teori og information om arbejdet i en detailbutik og en specifik indføring i den enkelte fakta-butik. Dette skal gøre dem bedre rustet til at gennemføre en ungdomsuddannelse og få fodfæste på arbejdsmarkedet. 

 

Coop Crew gennemføres som et samarbejde mellem kommunale ungdomsskoler i hele Danmark, Ungdomsskoleforeningen og fakta, med midler fra Den A. P. Møllerske Støttefond. Projektet løber fra efteråret 2019 til 2025, og i denne periode vil op mod 3.700 unge i alderen 14-18 år, primært i 9.-10. klasse, deltage i et seks ugers træningsforløb i en lokal Fakta-butik.

 

Der er tilknyttet en medarbejder fra UngOdense til projektet, som følger de unge gennem hele forløbet. Medarbejderen er ansvarlig for at rekruttere unge til forløbet, deltage sammen med dem i træningsforløbet i fakta og hjælpe dem med at søge job efterfølgende. 

 

Hvis du er interesseret i at læse endnu mere om Coop Crew projektet, kan du med fordel besøge deres hjemmeside http://coopcrew.dk/

 

og deres Facebookside https://www.facebook.com/coopcrew.dk/

 

Mød Frederik, der startede i forløbet og endte med at få job i den lokale fakta.

 

 
Denne video kan ikke vises de du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette
 
 

KONTAKT

Nina F. Øhlenschlæger

Telefon: 29 63 10 26

Mail: nf@odense.dkSenest opdateret 01.03.2021 15:40 af MBG

Apricore logo