Velkommen til Ungdomscenter SydVest

 

 

Ungdomscenter SydVest er dit og dine venners mødested. I kan mødes på tværs af byen, opbygge nye venskaber, udfører spændende projekter, deltage i forskellige aktiviteter og i fællesskab være med til at forme, hvordan ungdomscenteret skal fungere til dagligt.

 

Vi lægger vægt på at skabe rammerne for et inkluderende ungemiljø, hvor alle er velkomne og har indflydelse på ungdomscentrets aktiviteter. Det betyder, at du kan få stor indflydelse på en stor del af de tilbud, som ungdomscenteret tilbyder. Du kan altså være med til at skabe spændende fritidsaktiviteter og events for dig og andre, gennem dine egne projekter og ideer.

 

Du kommer ikke til at kede dig - du kan både have det sjovt og lære noget

I ungdomscenter SydVest tilbyder vi lokale aktiviteter i SV-området  i samarbejde med

foreninger. Hos os har du mulighed for at deltage i følgende aktiviteter:

 

  • Madlavning
    • Bliv god i et køkken og lær at svinge kokkekniven med sikker hånd. Vi starter op med ”Spice-up-your-food” hver onsdag, hvor du kan tilberede lækre mexicanske retter sammen med Ayar. 
  • Kreative idéer og løsninger med et bæredygtigt fokus
    • Er du med på den grønne bølge - uden plastik i makrelsalaten? Går du også ind for genbrug? Vil du stramme din krop op med noget sundt at spise og motion? Kom og oplev ungdomscentrets kreative værksteder. 
  • E-Sport og FIFA-turneringer
    • Vil du blive bedre til at drible din modstander i FIFA eller tæske dine venner og veninder i Fortnite og CS:GO - samtidig med du har det sjovt? Vi har 10 splinternye PC’er til rådighed, og du har mulighed for at modtage konstruktiv kritik på din gaming. 

 Derudover vil der blive arrangeret ture ud af huset til forskellige arrangementer og events.

 

 

Hyg dig med dine venner og mød nye kammerater i Ungecaféen

I alle ungdomscentre er der en ungecafé. Her kan du hænge ud, spille spil, hjælpe til med at drive caféen eller møde vores fritidsvejledere – der ved alt om børn og unges fritidsliv. Det er samtidig stedet, hvor du kan møde andre unge på tværs af byen og opbygge nye venskaber, udføre spændende projekter og i fællesskab være med til at ’forme’ ungdomscentret.

 

Vælg ungdomscenter efter interesse

Du bestemmer selv hvilke ungdomscentre, du har lyst til at besøge - og du er mere end velkommen til at komme i flere forskellige ungdomscentre. Alle ungdomscentre udbyder noget forskelligt, så der skulle være mulighed for, at du kan finde et ungdomscenter med aktiviteter, der interesserer dig.

Præsentationsvideo af UC SydVest

Få et indblik i hvad du kan lave på UC Sydvest her:
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Følg os på Facebook & Instagram:

Denne iframe kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for statistik og markedsføring. Klik her for at ændre dette.
Klub Sydvest
Klub Sydvest

Kontakt Ungdomscenter SydVest

 

Daglig leder:

Anders Drejer Petersen

Telefon: 29 79 71 48

E-mail: andp@odense.dk 

 

Afdelingsleder:

Maria Navntoft Henningsen

Telefon: 26 12 78 32

E-mail: mnh@odense.dk

 

Adresse:

Bergendals Allé 25

5250 Odense SV

Telefon: 40 24 91 63

 

Åbningstider:

Mandag & onsdag 13.30 - 22.00

Torsdag 13.00 - 22.00

 

Derudover kan der forekomme arrangementer, events og udflugter udover åbningstiderne. Hold øje med denne hjemmeside, opslag i ungdomscentret og vores Facebookside.Senest opdateret 18.01.2024 10:57 af SOF

Apricore logo