10. klasse - på vej mod uddannelse og job

10.KLASSE MED STUDIERETNING
10. KLASSE PÅ ERHVERVSSKOLE
DE SMÅ 10.KLASSER

10. klasse er et skoleår med fokus på dig, din uddannelsesplan og alt det der skal til for at du kan vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse. Det er et skoleår i et særligt ungemiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig med udgangspunkt i dine individuelle styrker, udfordringer og mål for fremtiden - både fagligt, personligt og socialt. 

Hele tiden med det overordnede formål at blive afklaret og bevidst om hvilken ungdomsuddannelse, der er den rigtige for dig. Vi kalder det målrettet faglighed i 10. klasse.

 

UngOdense har flere forskellige 10. klasse tilbud med hver deres profil. Derfor håber og tror vi på, at vi også har en 10. klasse, som passer til netop dig. 

 

Se mere om de enkelte 10. klasser under de tre indgange herunder. 

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Katalog for 10. klasse i 2024/2025

Her kan du hente vores katalog med tilbud til dig, som overvejer at gå i 10. klasse i Odense Kommune.

Informationsaftener i 2024

Samlet oversigt over informationsaftener for alle studieretninger i skoleåret 2024/2025

Er du ordblind eller har du udfordringer med at læse og skrive?

I UngOdenses 10. klassestilbud har vi god erfaring med at arbejde med unge ordblinde og unge med læse-/ skrivevanskeligheder.

Du bliver fra årets start tilknyttet en læsevejleder, som hjælper dig i løbet af dit skoleår. Sammen med andre unge får du tilbudt kurser i at bruge din it-hjælp, så vi sikrer dig, at du bruger dine hjælperedskaber optimalt – både i forhold til din almindelige undervisning, men også i forhold til de skriftlige eksaminer du skal til i 10. klasse.

 

Vi har fokus på at skabe et klassemiljø, hvor det ikke er tabubelagt at være ordblind. Ordblinde elever er ofte rigtige gode til at hjælpe hinanden, når f.eks. IT-udstyret driller. Vi forsøger at skabe rum for at denne ung-til-ung hjælp finder sted og bliver en naturlig del af din hverdag i klassen.

Din læsevejleder sørger for at netop DU får de rigtige betingelser, når du skal til eksamen. Det kan være i form af et enerum til tale-til-tekst, i forhold til ekstra tid eller andet.

 

Du kan altså trygt komme til os, hvis du har læse-/skriveudfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig godt og trygt videre i uddannelsessystemet.

 

KONTAKT

Leder

Kristina Munk

Mobil: 29 63 10 16

Mail: kmu@odense.dk 

 

ADRESSE

UngOdense

Niels Bohrs Allé 210

5220 Odense SØ

Find vejSenest opdateret 29.04.2024 11:26 af CAMR

Apricore logo