Hjem10. klasse10. klasse med studieretningGlobal - Camp10The Arts - Camp10Mix - Camp10Psykologi & Samfund - NBA10Sport, elite og event - HjalleseSport & E-sport - NBA10Teknologi & Science - NBA10Mix - NBA10Kombineret 10. klasseByggeri & Industri 10Choice 10Digital 10Digital markedsføring og designEventInnovationStyle10De små 10. klasserDagskolenEUD10HusetJob10Informationsvideo om 10. klasse Fritidsundervisning og holdAlle holdDansEksamenshjælpElektronisk musikGamingInternationalt & RejseKulturKunst & designMedie & teknologiMotorOnline fritidsundervisningSportStreetSpisSprogMusikIværksætteri & innovationNatur & friluftSTEAMTeaterUngdomscentreUC Camp UAgedrupStaldenUC HøjstrupKorupUbberudUC KroggårdStigeSpurvelundLumbyUC RosengårdBylejrUC SkibhusUC SpillestedetUC SydHøjbySkt. KlemensUC SydVestRasmus RaskUC TornbjergFraugdeUC Østre PladsMotorklubberneOdense Street HouseSærlige læringstilbud10+AlléskolenBlangstedgårdskolenAfdeling 1Afdeling 2HollufgårdskolenHumlepigerneOdinskolenAntimobbestrategiTilbud til skolerBylejrCoding ClassDemokratidagHaver til maverUndervisning i Computer ClubhousLæring for FremtidenMILIFEOdense StreethousePlan TSkibhusgårdenFritidsvejledningGet2SportFritidsvejledningFritidsbutikkenOm osProjekter og samarbejderOrganisationsdiagramVision og målsætningerBestyrelsenLedelsesgrundlagLedige stillingerPraktiske oplysningerPersondatapolitikKontaktNyhederLog ind

Young Artists

 
Young artist beskåret. Maleri med pige i lyserød bluse der kigger op.

YOUNG ARTIST - DE UNGES FORÅRSUDSTILLING 2021 – åbning 25. februar kl. 16

 

I år afholder UngOdense den 16. udgave af Young Artist - De Unges Forårsudstilling med temaet 

 

”På den anden side”.

 

Med diverse restriktioner omkring Covid 19, bliver det i år afviklet som et online galleri, hvor de unge har haft mulighed for at uploade billeder af deres værker (eks. tegninger, akvareller, oliemalerier, fotos, video, ler og grafik), og ikke som normalt hvor vi fylder Rådhushallen med 3-400 værker fra unge, der her har muligheden for at udstille i egen by, og vise netop deres bud på kunst og tanker i en ucensureret udstilling.  

 

Torsdag d. 25. februar kl. 16 bydes der indenfor på UngOdenses hjemmeside, med mulighed for at bevæge sig rundt i et virtuelt kunstmiljø, og med  videohilsen og åbning fra Børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen.

 

Som en del af udstillingen, er vi også i år med i netværket omkring Ungdommens Vårsalong i samarbejde med ungdomsskolerne i Århus og København. I år bliver denne del med fælles onlinefernisering med 10 udvalgte værker fra udstillingerne i henholdsvis Aarhus, Odense og København, som senere også udgives som kunstbog med de unges bidrag. Denne del kan følges på UngOdenses hjemmeside 9. marts kl. 16.30.

 

Kontakt gerne Gitte Skovmand tlf. 22218885 eller Jan Mikael Hansen tlf. 23399915 for evt. yderligere information/spørgsmål.

 
Forårsudstilling 2018. Billede med udsnit af malerier fra forårsudstillingen 2018.

Historien bag De Unges Forårsudstilling

De Unges Forårsudstilling I Odense er oprindelig etableret i samarbejde med ”Ungdommens Vårsalong”, som blev startet for 20 år siden af Københavns Kommunes Ungdomsskole og skoler i Malmø for at sætte fokus på unges kunst. Navnet “Vårsalong” stammer fra den første udstilling, som blev afholdt i Malmø. I forbindelse med, at temaet i H. C. Andersen året 2005 var “Det æventyrlige liv”, blev Odense inviteret til at deltage i en censoreret udstilling sammen med skoler i Sverige og København, og har været med siden.

 

Gennem de forløbne år har udstillingen i Odense vokset sig større og større med op imod 400 værker. Mange skoler, ungdomsskoler, gymnasier, specialskoler og ungdomscentre tilrettelægger nu deres undervisning/aktiviteter i forhold til udstillingen.

 

 

Nysgerrig på mere?

Følg med på Young Artists facebookgruppe her

 

UngOdense laver en masse events, kurser og aktiviteter i løbet af året - tjek vores tagselvbord af spændende og kreative hold ud her!

 

Se alle de smukke kunstværker

 

KONTAKT

Områdeleder

Jan Mikael Hansen

Mobil: 23 39 99 15

Mail: jamh@odense.dk

 

Kunstpædagog

Gitte Skovmand

Tlf: 22 21 88 85

Mail: info@gitteskovmand.dk

 Senest opdateret 24.02.2021 10:38 af JAMH

Apricore logo