Young Artists

Historien bag Young Artists

 

Odenses kunstinteresserede unge fik første gang mulighed for at udstille deres kunst i samarbejde med ungdomsskolerne i København og Malmø i 2005. Udstillingen fik navnet Vårsalong, siden blev den omdøbt til De Unges Forårsudstilling, og i dag hedder udstillingen Young Artists. Siden er den årlige udstilling blevet en afholdt tradition, hvor 300-400 unge udstiller deres fortolkninger af samme tema helt ucensureret. I Odense får værkerne under normale omstændigheder lov til at hænge på Rådhuset og bliver besøgt af hele byen.

 

Young Artists 2022 

 

Young Artists er en årligt tilbagevendende kunstudstilling, der laves af Odenses unge kunsttalenter, og i år også med flotte bidrag fra Svendborg- og Fåborg-Midtfyn ungdomsskoler.

Denne 17. udgave med årets tema ”Min Stemme” blev igen afviklet i flotte rammer på Odense Rådhus, og blev åbnet d. 10. februar af Rådkvinde for Børn- og Ungeforvaltningen, Susanne Crawley Larsen. Nåede du ikke forbi udstillingen inden 17. februar kan den stadig ”opleves” igennem nedenstående billedgalleri. Her kan du også gå på opdagelse i værkerne fra vores andre udstillinger. 

En del af UngOdense

Hvis du vil vide mere om Young Artists, kan du følge med på vores Facebookside her.

 

Young Artists er en del af UngOdense, som tilbyder mange events, kurser og aktiviteter i løbet af året. Tjek vores tagselvbord af kreative tilbud her.

Kontakt

For spørgsmål og yderligere information er du velkommen til at kontakte Gitte Skovmand eller Jan Mikael Hansen.

 

Områdeleder

Jan Mikael Hansen

Mobil: 23 39 99 15

Mail:

jamh@odense.dk

 

Kunstpædagog

Gitte Skovmand

Tlf.: 22 21 88 85

Mail:

info@gitteskovmand.dkSenest opdateret 23.05.2022 12:47 af NAMOR

Apricore logo