Digi markedsføring og design

Nu får du en unik mulighed for at arbejde professionelt med design, markedsføring og sociale medier. Har du en drøm at være designer eller arbejde med markedsføring og de nyeste trends, er denne linje lige noget for dig.

 

LÆR AT BRUGE SOCIALE MEDIER PROFESSIONELT

Du lærer, hvordan du fanger opmærksomheden på de sociale medier, og hvordan du bruger Facebook, Instagram og Youtube som markedsføringskanal. Du lærer også at bruge digitale medier, lave industriel design/marketing og udforske den voksende virtuelle verden. Du vil komme igennem moduler som: konstruktionstegninger i 2D og 3D, grafisk kommunikation, Web 2.0 samt netværk og tendenser i fremtidens marketing.

Vi har et designværksted på Tietgen Business, hvor du kommer til at udvikle ideer til butikkens koncept og visuelle profil, lave moodboards og arbejde med visuel merchandising elementer

På digital markedsføring og design-linjen har vi fokus på kreativitet, innovative metoder og de nyeste trends. Du får undervisning i følgende fag:

  • Eventplanlægning
  • Afsætning/markedsføring
  • Design
  • Sociale medier
  • Dansk
  • Engelsk
  • Samfundsfag

Fagene design og afsætning/markedsføring indeholder alt lige fra design af produkter til markedsføring af disse. Du lærer at arbejde professionelt med designprocessen fra idéudvikling til det færdige produkt.

På Tietgen Business får du et godt studiemiljø, og på Digital markedsføring og design-linjen sigter vi efter, at du når dine mål. Du bliver selvstændig, god til at tage ansvar og samarbejde gennem det praktiske arbejde med markedsføring og design.

 

Det særlige ved at tage en 10. klasse hos os er, at du tager din 10. klasseseksamen og starter din erhvervsuddannelse på samme tid. Når dit 10. klassesforløb hos os er afsluttet har du nemlig både en 10. klasse og et grundforløb 1 i hånden.

 

STUDIETUR

I løbet af skoleåret har vi indlagt forskellige ture, virksomhedspraktik og brobygning. En fast del af forløbet er også en studietur til udlandet, hvor vi fx besøger en innovativ virksomhed, eller bliver inspireret og udfordret på anden måde.

 

SAMARBEJDE MELLEM UNGODENSE og TIETGENS BUSINESS

Forløbet udbydes i et samarbejde mellem Tietgens business og UngOdense, som står for 10.klassesfagene; dansk, matematik, engelsk og tysk (valgfag). Du går til afgangsprøve i disse fag

 

UNDERVISNING SAMMEN MED EUD- OG EUX-ELEVER

Din hverdag i 10. klasse vil være sammen med elever fra eud og eux business, der alle er ved at tage deres uddannelse på Tietgen Business. Det sker i vores lokaler på Lerchesgade 29 i Odense. Du kommer derfor allerede her til at lære vores skolen at kende og opleve studiemiljøet på vores business-uddannelser. 

 

ADGANGSKRAV

For at blive optaget på 10. klasse Digital markedsføring og design skal du have:

  • Gået 9 år i skole
  • Bestået folkeskolens afgangsprøve
  • 02 i dansk og 02 i matematik

 

 
 

Information

Her finder du information om tilmelding, optagelsessamtale og kørsel.
 

KONTAKT

Områdeleder

Jørgen Ettrup Nielsen

Mobil: 40 45 55 17

Mail: joen@odense.dk

 

Uddannelsesleder

Lone Wallin

Mobil: 65 45 26 00

Mail: lonh@tietgen.dk

 

ADRESSE

Digital markedsføring og design

Tietgen Business

Indgang K

Lerchesgade 29

5000 Odense C

Find vej

 

VEJLEDNING

UUO vejleder

Bettina Ring

Mobil: 24 88 56 75

Mail: bki@odense.dk

 Senest opdateret 12.05.2020 12:05 af CAMR

Apricore logo